Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

TPU :: Shopping

Salut! Pe data de 22 Februarie am facut o coamnda pe AliExpres, am comandat o husa de telefon. am urmarit comanda si scrie ca a ajuns la destinatie ciudat este ca eu nu am primit nimic.

Sursa: https://www.tpu.ro/shopping/

Comenzi online din China – informatii utile despre taxe …

Da, sunt sigure, nu o sa ramaneti fara bani pe card sau pe Paypal, cat ati platit atat vi se va lua de pe card, la fel ca si la magazinele din Romania. Nu comandati de pe site-uri anonime, incercati sa cautati cateva pareri despre magazinul respectiv inainte de a plasa comanda. … Am dat si eu comanda pe GB si tot din China au venit depozit cn …

Sursa: https://madalinliviu.ro/comenzi-online-din-china-informatii-utile-despre-taxe-produse-si-transport/

Drepturile consumatorului in cazul comenzilor livrate de …

Pe data de 15 decembrie am plasat o comanda pe site-ul Yves Rocher(cadouri pt sarbatori) . Pe data de 16 primesc sms in care mi se transmite predarea coletului la curier si ca in decursul zilelor urmatoare(2-3 zic ei) voi fi sunata de curier pentru livrarea comenzii.

Sursa: https://shopniac.ro/drepturi-livrare-curier-rapid-2215/

Frauda în magazine online, de fashion: șapte semne că vei …

9/16/2018 · Eram pe punctul de a-mi comanda o rochie superbă de la unul dintre acele magazine online care își fac reclamă pe Instagram. Avea croiala perfectă pentru silueta mea: decolteu bărcuță, talie marcată și colțuri evazate, după care se termina în formă de creion sub genunchi.

Sursa: https://www.siblondelegandesc.ro/2018/09/16/frauda-magazine-online-fashion-7-semne-ca-vei-fi-pacalit/

Ce Am Cumparat De Pe Aplicatia Joom

Ce Am Cumparat De Pe Aplicatia Joom – Am Ramas Socata! Topul vlog-urilor din Romania in 2019. Topul din ultimile: 10 zile 30 de zile 2 luni 4 luni. Veronika Ceban: Testeaza te rog machiaj de pe joom. … In cât Timp ti-a ajuns comanda? acm florentina: Vocea ta e enervantă.

Sursa: https://tictop.ro/vlog/boOx