Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum să vezi sursa unei pagini web fără click dreapta …

Din când în când ne interesează să ne uităm în sursa unei pagini web – vrei, de exemplu, să vezi ce componentă, ce plugin ori ce temă folosește site-ul respectiv. În browserele moderne (Google Chrome, Firefox, Safari), acest lucru este posibil dând click dreapta pe pagina respectivă și alegând din meniul rapid opțiunea View Page Source.

Sursa: https://www.bobses.eu/2016/01/10/cum-sa-vezi-sursa-unei-pagini-web-fara-click-dreapta/

Folosirea cadrelor intr-o pagina web » HTML pe intelesul …

La fel se procedeaza si pentru impartirea unei pagini web in cadre verticale singura … Pentru a vedea codul sursa al fiecarei pagini alege din meniul View optiunea … Buna ziua,felicitari pentru site.Am si eu o intrbare,pana aici totul a mers bine,dar la codul cu cele 4 pagini dupa ce le salvez nu imi apare nici o culoare pe pagina,imi scrie …

Sursa: http://www.ecursuri.ro/cursuri-online/folosirea-cadrelor-intr-o-pagina-web.html

Structura unei pagini Web

Structura unei pagini Web Elementele HTML au multe ranguri. Tot ceea ce vezi, paragrafurile, banner-ul de deasupra, link-urile de navigare la dreapta si la stanga paginii, sunt toate elemente ale acestei pagini.

Sursa: http://cursuri.flexform.ro/courses/L2/document/Cluj-Napoca/grupa5/Pop_Maria_Monica/site/structura.html

Proiect Realizarea unui Site Web Folosind Limbajul HTML …

• ofera controlul absolut asupra realizarii paginii web • poti folosi in cadrul paginilor pe care le vei realiza secvente de cod HTML "imprumutate" de la alte pagini web (pentru a vedea codul sursa al unei pagini web, in Internet Explorer intra in meniul View si apoi selecteaza Source)

Sursa: https://biblioteca.regielive.ro/proiecte/calculatoare/realizarea-unui-site-web-folosind-limbajul-html-60195.html

Structura unui document HTML

Pentru a vedea codul unei pagini web scrise cu HTML alege din meniul View al browserului optiunea Source Exercitiu: Folosind cunostintele dobandite pana acum, incearca sa scrii codul pentru a realiza o pagina web la fel cu aceasta:

Sursa: http://www.ctvuct.ro/Public/CLASA%20XII/TIC/LIMBAJUL%20HTML/Pagini%20web%20folosind%20HTML%20(Notepad).pdf