Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Inregistrare Domenii, Domenii Ieftine, .Ro .Com .Net .Biz …

U n domeniu de internet (se mai numeste si domeniu web sau un nume de domeniu web) este un sir de caractere urmate de .ro, .com, .net, .org, .info sau alte extensii de nivel superior. Numele unui domeniu de internet este unic. Daca un utilizator introduce intr-un browser domeniul dumneavoastra el poate avea acces la informatiile, videoclipurile, fisierele pe care dumneavoastra le puneti pe site.

Sursa: https://www.hzone.ro/inregistrare-domenii/

Servere dedicate vs. Colocare

9/2/2014 · Optand insa pentru acest serviciu, nu veti beneficia, ca in cazul serverelor dedicate, de suport tehnic, decat contra-cost, dar este o varianta mai ieftina decat serverele dedicate. Serverele dedicate. Spre deosebire de colocare, serverele dedicate sunt inchiriate de la compania de gazduire si sunt proprietatea acesteia.

Sursa: https://www.mxhost.ro/clienti/aff.php?aff=2121/servere-dedicate-vs-colocare/

Gazduire WEB, WebHosting, Gazduire web ieftina, Gazduire …

Royal Server ofera gazduire servere metin2, colocare, gazduire servere metin2, reseller web, gazduire servere metin2, gazduire web ssd, reseller servere metin2, servere dedicate romania, gazduire Web, gazduire metin2, servere VPS, servere VDS.

Sursa: https://royal-server.ro/gazduire-web.php

hostmgs.com

Hostmgs ofera hosting si gazduire web de la 0.99 euro/luna. Orice pachet de gazduire web sau hosting VPS are 5 zile perioada de proba. Incearca, este gratuit.

Sursa: https://hostmgs.com/

Gazduire web hosting Romania

Web hosting ieftin in Romania, servere VPS, gazduire website ieftina, servere dedicate, cloud hosting, inregistrare domenii, colocare servere High quality web hosting – gazduire web de top la tarife low cost ! Gazduire web ieftina Planuri de gazduire web incepand cu 0,69 €/luna;

Sursa: http://www.hostmama.ro/