Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

comerț

COMÉRȚ s. n. Activitate economică constînd din schimbul de mărfuri, prin cumpărarea și vînzarea lor.Comerțul mondial și piața mondială inaugurează în secolul al XVI-lea istoria modernă a capitalului. MARX, C. I 159. Comerțul dintre țările lagărului socialist constituie o importantă parte componentă a economiei lor planificate.

Sursa: https://dexonline.ro/definitie/comer%C8%9B

Comerț electronic

Între anii 1980-1990 câteva guverne inovatoare au început să utilizeze B2G, folosind sistemul dial-up în transmiterea "bulletin board services" (BBS), care asigură accesul online la cererile curente de informații, oportunități, consultanță. Acestă abordare a implicat din partea …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Comer%C8%9B_electronic

Comert online. Aspecte contabile si fiscale

Tags: comert online furnizori externi casa de marcat stocuri Intrebare: O societate neplatitoare de TVA vinde doar online produse de la un furnizor extern cu numar valid de TVA in VIES pe care le vinde catre clienti atat persoane fizice cat si juridice atat din Romania cat si din strainatate.

Sursa: https://www.portalcontabilitate.ro/comert-online-aspecte-contabile-si-fiscale-119595.htm

Inregistrarile contabile pentru vanzarea online (prin …

8/6/2018 · Legislatie comert online. Lista completa cu aspectele contabile si fiscale Inregistrarile contabile pentru VANZAREA ONLINE (prin internet) Cum se gestioneaza VANZAREA ONLINE a unor bunuri prin casa de amanet?

Sursa: https://contabilul.manager.ro/a/7974/inregistrarile-contabile-pentru-vanzarea-online-prin-internet.html

38 intrebari si raspunsuri despre comert online din 2018 …

38 intrebari si raspunsuri despre comert online din 2018 si 2019 conform legislatiei in vigoare Clic aici pentru 60 ARTICOLE relevante despre comert online din Arhiva portalcontabilitate.ro. 27 Feb 2019. Comert in sistem drop-shipping. Aplicarea regulilor vanzarii la distanta in materie de TVA

Sursa: https://www.portalcontabilitate.ro/tags/comert-online/