Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Compania mea pe Google Ajutor

Politicile Compania mea pe Google privind terțele părți. Programul Parteneri recomandați Compania mea pe Google. Politici și regulament. Regulamentul pentru prezentarea companiei pe Google. Toate politicile Compania mea pe Google. Țările/regiunile acceptate. Protecția împotriva apelurilor frauduloase.

Sursa: https://support.google.com/business/?hl=ro

Compania mea pe Google – Aplicații pe Google Play

Milioane de utilizatori caută zilnic pe Google companii ca a ta. Scoate-ți în evidență profilul companiei și transformă căutările în clienți cu ajutorul aplicației Compania mea pe Google. • Răspunde la recenzii, trimite-le mesaje clienților și vezi persoanele interesate în fila Clienți.

Sursa: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.vega&hl=ro

4 metode, cu și fără bani, prin care îți poți promova …

Compania mea pe Google (Google My Business) Instrumentul este gratuit, ușor de realizat și accesibil, care ajută la creșterea vizibilității afacerii în rezultatele căutării, google maps, google plus, fiind eficient, în același timp, și în procesul SEO (Search Engine Optimization).

Sursa: https://www.startupcafe.ro/marketing/compania-mea-pe-google-promovare-online.htm

Google Compania Mea (Google My Business)

12/3/2014 · Înscrieți-vă afacerea pe Google Compania Mea pentru a vă asigura că aceasta este vizibilă în căutările clienților dvs.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=2YCZSKx5Ow0

Dezvoltați-vă compania cu Google Ads

Dezvoltați-vă compania cu Google Ads. Adresați-vă clienților când aceștia caută companii ca a dvs. în Căutarea Google și pe Google Maps. Plătiți numai pentru rezultate, cum ar fi clicuri pe site-ul dvs. sau apeluri către companie. Începeți acum. 0800 896 732* De luni până vineri, 09:00-18:00.

Sursa: https://ads.google.com/intl/ro_ro/home/