Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Manager Bun vs Manager -» 5 trăsături » Extreme Training

2/8/2019 · Tehnici de Negociere; Marketing Online; … devenim cel « care ascultă » și nu « vocea », cel care generează idei noi. Iar un manager are nevoie de autenticitate în primul rând, are nevoie să se cunoască pe el și în felul acesta să poată exercită o influența pozitivă asupra celorlalți, are nevoie să devină un generator de

Sursa: https://www.traininguri.ro/manager-bun-vs-manager/

Abilitati manageriale

In general, un individ care intra in domeniul managerial se situeaza in dreapta diagonalei din punctul de vedere al mix-ului de abilitati, fiind de obicei responsabil pentru desfasurarea unei activitati cu caracter tehnic (supravegherea unei echipe de productie sau de vanzari, elaborarea unui plan de marketing sau stabilirea unui buget).

Sursa: http://www.consultanta-psihologica.com/abilitati-manageriale/

Cinci trasaturi ale unui manager de top

Oricine poate recunoaste un manager bun chiar si de la distanta. Si totusi de ce este asa de greu sa gasim unul. … Cinci trasaturi ale unui manager de top. Alice Gheorghe 8 Ianuarie 2013, Cariere. 25 ; 06 Mar 2019 … Facebook Chatbot – Messenger Marketing Capusan Catalin. Salut! Numele meu este Catalin Capusan, sunt din Cluj si am fondat cea …

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Careers/142235/cinci-trasaturi-ale-unui-manager-de-top.html

5 competente cheie pentru antreprenori de succes

Să înveţi este o abilitate, iar succesul unui antreprenor depinde de capacitatea sa de a învăţa rapid, de a acumula noi cunoştinţe şi de a le pune în practică în activitatea sa de zi cu zi.

Sursa: https://akcees.com/5-competente-cheie-pentru-antreprenori-de-succes/

Metode manageriale

Lipsa motivaţiei unui salariat se poate recunoaşte prin faptul că acesta: nu cooperează atunci când este nevoie de un efort suplimentar; întârzie; … Mai multe informații despre resurse umane și motivarea angajaților poți afla la cursul de Manager Resurse Umane. … Accesare curs Marketing online care se desfășoara online.

Sursa: https://www.traininguri.ro/metode-manageriale/