Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum poti lua aplicatii de pe Google Play fara sa dai bani …

Iti place o aplicatie care costa x Lei, vrei sa o folosesti, dar parca nu ai vrea sa dai banii pe ea, nu? Tipic romanesc! Am gasit o modalitate de a pacali Google Play-ul pentru aplicatiile cu bani.Functioneaza in proportie de 95% din cazuri.

Sursa: http://www.devicer.ro/cum-poti-lua-aplicatii-de-pe-google-play-fara-sa-dai-bani-pe-le-tutorial/

Obțineți o rambursare pe Google Play

Google poate acorda rambursări pentru unele achiziții Google Play, în funcție de politicile privind rambursările. În plus, puteți să contactați direct dezvoltatorul.. Dacă o cunoștință a dvs. a făcut o achiziție accidentală din contul dvs., solicitați o rambursare pe site-ul Google Play. Dacă pe cardul dvs. sau în altă metodă de plată există o achiziție de pe Google

Sursa: https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?hl=ro

Cont google play

8/8/2011 · Cont google play – Am niste intrebari legate de publicarea aplicatiilor android pe google play.Am un prieten care locuieste in Suedia,…Page 1 of 2 – … fiind persoana fizica, nu stiu ce as putea trece mai mult decat un CNP. Cand va fi cazul sa scot bani de pe cont poate o sa vad ce e cu campul ala. Dincolo am trecut o adresa de email voi …

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/963131-cont-google-play/

Jocuri Google Play – Aplicații pe Google Play

Cu aplicația Jocuri Google Play, jocurile sunt mai distractive. Descoperiți jocul care vă fascinează, apoi provocați-vă prietenii și urmăriți-vă realizările. Pe măsură ce învingeți în mai multe jocuri, arătați ce știți în profilul de jucător. În plus, puteți să reluați de unde ați rămas, pe oricare dintre dispozitive.

Sursa: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.play.games&hl=ro

Cum sa faci bani din Google Adsense ⋆ AcademiaDeMarketing.ro

9/9/2010 · @samuel: pari cam analfabet ca sa faci atatia bani zilnic din Adsense, sorry. In plus, sa stii ca totusi chiar se fac bani cu AdSense (altfel nu ar rula Google atatia bani, zeci de miliarde de dolari, din care da 2/3 catre publisheri).

Sursa: https://www.academiademarketing.ro/cum-sa-faci-bani-din-google-adsense.html