Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Forum ContentSpeed

ContentSpeed – forum totul despre companie, mediul de lucru, atmosfera, salarii, bonusuri, promovare, management, interviuri P1 JavaScript-ul este dezactivat. Te rog activeaza-l pentru a beneficia de toate functionalitatile acestui site.

Sursa: https://www.undelucram.ro/forum-contentspeed-totul-despre-mediul-de-lucru-3920

Sephora.ro

Procesator date La ce foloseste Durata de expirare Acord; ContentSpeed CDN 2 Durata de expirare: 14 zile : Folosim un server dedicat pentru pozele produselor. Astfel ne asiguram ca site-ul se incarca repede si nu iti consumam banda de internet fara rost.

Sursa: https://www.sephora.ro/

Doina Vilceanu, ContentSpeed: Sectorul farmaceutic se muta …

ContentSpeed este o platforma de eCommerce care ofera solutii dedicate farmaciilor independente, dar si marilor lanturi nationale. Din 2003, platforma ContentSpeed a asigurat magazine online pentru 650 de startupuri, dar si pentru branduri consacrate precum Sephora, Diverta, Chicco, Maxy Toys, ProfiHair Shop, Professional Farmaline, Remedium Farm.

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Companii/234734/contentspeed-piata-farma-online-ar-putea-avea-o-crestere-similara-cu-cele-avute-de-sectoarele-it-sau-fashion-in-anii-anteriori.html

Platforma eCommerce Gomag vs Alte Platforme Open Source

4/4/2017 · Care este diferenta intre Gomag, o platforma SaaS si platformele open source existente pe piata? Pentru ca expertii nostri eCommerce au primit deseori aceasta intrebare din partea antreprenorilor interesati sa descopere cea mai potrivita platforma eCommerce pentru magazinele lor online, astazi am hotarat sa dam un raspuns, in mod oficial, cat de obiectiv se poate.

Sursa: https://www.gomag.ro/blog/platforma-ecommerce-gomag-vs-open-source/

Ce platforma de e-commerce alegi

Accesul se face fie pe baza unui abonament lunar fix, fie un cost fix + comision din vanzarile realizate prin intermediul platformei. Printre platformele hosted se numara Shopify, Demandware,Volusion, Big Commerce si cateva din Romania precum Shopmania, Delazero, ContentSpeed, SilkMart (dezvoltata de Silk Web) si altele.

Sursa: https://www.startupcafe.ro/ce-platforma-de-ecommerce-e-mai-buna.htm