Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Intrebari Frecvente

Metoda de cautare in site-urile realizate pe platforma ContentSpeed se poate defini prin 2 metode : * CAUTAREA STRICTA. Cautarea stricta este folosita pentru a afisa rezultatele ce contin doar fraza cautata. … Livrari > Editare Preturi > CURIER.

Sursa: https://help.contentspeed.ro/index.php?/Knowledgebase/List

Intrebari Frecvente

Platforma ContentSpeed permite creeare de grupuri de clienti, astfel incat clientii pot fi alocati in grupuri diferite, putand eventual beneficia de promotii diferite. In meniul "CLIENTI/COMENZI >> GRUPURI" se pot defini/edita grupuri de client.

Sursa: https://help.contentspeed.ro/index.php?/Knowledgebase/List/Index/17/clienticomenzi

Travertin Bacau, Neamt, Iasi si Online, in toata tara!

Consulta promotiile in curs pentru a cumpara travertin la pret redus! Comanda online sau vino in depozitele si showroom-urile VINCA din Iasi, Bacau, Neamt unde vei gasi o gama variata de modele de travertin. Fiind importatori directi de travertin, oferim cele mai bune preturi din piata.

Sursa: https://www.vinca.ro/travertin

ContentSpeed a lansat Portal B2B, prima platforma e …

ContentSpeed a lansat recent Portal B2B, prima platforma e-commerce din Romania proiectata sa ajute companiile de distributie sa-si eficientizeze activitatea de vanzare, prin digitalizare, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Portal B2B ajuta distribuitorii sa vanda en-gros catre persoane juridice (consumatori mari sau revanzatori …

Sursa: https://ecompedia.ro/contentspeed-lansat-portal-b2b-prima-platforma-e-commerce-pentru-distribuitori/

lista preturi 2019

ContentSpeed CDN Durata de expirare: 90 zile Folosim un server dedicat pentru pozele produselor. Astfel ne asiguram ca site-ul se incarca repede si nu iti consumam banda de internet fara rost. 90 zile: cs_act Durata de expirare: 1 an Folosit de sistemul de autentificare pentru a pastra legatura cu …

Sursa: https://www.bayrol.ro/articole/lista-de-preturi-2019.html