Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Continutul si optimizarea unui site web – Site-Info

Continutul unui site web ar trebui sa ofere toate informatiile esentiale pentru vizitatori si cititori, fara a fi insa prea incarcat si greoi. Un vizualizator obisnuit nu va ramane pe site-ul tau daca va vedea o tona de date si de numere, decat daca va dori sa scrie o teza sau ceva de genul.

Sursa: https://site-info.ro/continutul-si-optimizarea-unui-site-web/

Structura si Arhitectura Unui Site Web

8/29/2017 · Spiderii de pe Internet precum Googlebot acceseaza si analizeaza structura unui site web. Scopul lor este de a indexa continutul pentru a returna in rezultatele cautarilor viitoare ale utilizatorilor. Cu cat structura site-ului este mai buna, cu atat mai usor spiderii pot accesa si indexa continutul unui site.

Sursa: https://digitalmetrics.ro/structura-si-arhitectura-unui-site-web/

SEO si continutul uni web site

Tot mai multe semne de intrebare apar cand este vorba de SEO si continutul unui site. Care continut este mai bun si ce vad exact motoarele de cautare. Toti vrem ca siteul nostru sa fie cat mai popular indiferent de metoda, dar folosind cat mai putin calitatea continutului pe care se pune tot mai mult amprenta in ultima perioada.. Ce este de facut?

Sursa: https://www.dcosmin.ro/seo-si-continutul-unui-site/

Criterii de evaluare a siturilor WEB

Noţiunea sit web provine din expresia engleză web site şi desemnează o grupă de pagini web multimedia (conţinând texte, imagini fixe, animaţii ş.a.), accesibile în Internet în principiu orişicui, de obicei pe o temă anume, şi care sunt conectate între ele prin aşa-numite hiperlinkuri.

Sursa: http://www.competentedigitale.ro/html/pagini_web.html

Cum realizam continutul pentru website-uri? Proiectarea …

Anumite observatii privind modul in care utilizatorii de Internet lectureaza paginile Web in scopul efectuarii unor documentari, pentru informare curenta, pentru obtinerea informatiilor in campul profesional, pentru satisfacerea unor hobby-uri sau pur si simplu pentru amuzament, au condus la concluzii ce normeaza o proiectare eficienta a unui site Web.

Sursa: http://itblog.2webdesign.ro/web-internet-news/cum-realizam-continutul-pentru-website-uri-proiectarea-eficienta-a-unui-site/