Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Tool-uri cPanel si aplicatii web CMS

cPanel este un panou de administrare foarte intuitiv, care va permite sa administrati usor un domeniu prin intermediul unei interfete web. Aveti posibilitatea de a administra toate aspectele: e-mail, baze de date, files, FTP, scripturi CGI, precum si statisticile web. Toate pachetele de Web Hosting de la Gazduire.ro beneficiaza gratuit de cPanel.

Sursa: https://www.gazduire.ro/cpanel-tools

cPanel

With its world-class support and rich feature set, cPanel & WHM have been the industry leading web hosting platform for over 20 years. Trusted world-wide by our technology partners WordPress, CloudLinux, Lighstpeed, and more.

Sursa: https://cpanel.com/

Gazduire Web SSD Romania

Servicii profesionale de gazduire web Premium in Romania incepand de la 0.99 Euro si inregistrare domenii .ro de la 6.99 Euro. 10 modalitati de plata online si offline. Activare instant si asistenta tehnica in timp real. Aplicatie de mobil pentru IOS si Android cu toate functionalitatile incluse si cu notificari personalizate pentru fiecare eveniment din contul client.

Sursa: https://www.gazduire.net/

cPanel Claus Web

cPanel CLAUS WEB – administrare gazduire WHM + cPanel. CLAUS WEB este partener acreditat ROTLD pentru Inregistrare Domenii .RO – servicii profesionale de Gazduire Web, Hosting Reseller, Cloud VPS, Servere Web

Sursa: https://www.clausweb.ro/cpanel.php

Coș de cumpărături

0,99 EUR/luna pentru primele 3 luni. Comandă acum. 3.99EUR Lunar

Sursa: https://cont.gazduire.ro/cart.php