Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Adăugarea unui cont de e-mail la Outlook

Dacă vi se solicită, introduceți parola din nou, apoi selectați OK > Terminare pentru a începe să vă utilizați contul de e-mail în Outlook.. Dacă aveți nevoie de instrucțiuni pentru a adăuga un cont de e-mail utilizând setări complexe, consultați Utilizarea configurării complexe pentru a adăuga un cont de e-mail POP sau IMAP în Outlook pentru PC.

Sursa: https://support.office.com/ro-ro/article/Ad%C4%83ugarea-unui-cont-de-e-mail-la-Outlook-6e27792a-9267-4aa4-8bb6-c84ef146101b

Cum sa-ti faci singur o adresa de email

Cum sa-ti faci singur o adresa de email Crearea unei adrese de email este unul dintre cele mai usoare lucruri pe care le poti face pe internet. Daca nu ai mai avut pana acum un cont de email, e bine sa stii ca acestea sunt gratuite.

Sursa: http://www.paginata.com/paginata/internet/cum-sa-ti-faci-singur-o-adresa-de-email

Gmail – E-mail și stocare gratuită de la Google

Personalizează-ți adresa de e-mail obținând adrese de e-mail în domeniul tău. Creează adrese pentru echipa ta, de exemplu, dan@companiata.com. Lucrează de oriunde.

Sursa: https://www.google.com/intl/ro/mail/help/work.html

Creează-ți un cont Microsoft cu sau fără o adresă de e …

Mai întâi, tastează-ți numele și prenumele și, în câmpul User name (Nume utilizator) introdu adresa de email pe care vrei să o folosești, care să nu fie de la Microsoft. Poți introduce adresa ta personală de e-mail, chiar dacă este de la un serviciu precum Gmail sau Yahoo.

Sursa: https://www.digitalcitizen.ro/creeaza-ti-un-cont-microsoft-cu-sau-fara-o-adresa-de-e-mail-de-la-microsoft

Cum sa adaugi adresa de e-mail de firma in Yahoo

Atunci cand trimiti e-mailuri va trebui sa-ti alegi de la „from” adresa de pe care vrei sa trimiti, cea personala de Yahoo sau cea de firma, office@domeniu.ro. Daca doresti ca mailuri primite pe adresa de firma sa nu se incurce cu cele personale pe pagina unde am adaugat adresa de firma poti modifica urmatoarea setare: Deliver email to.

Sursa: https://simplenet.ro/cum-sa-adaugi-adresa-de-e-mail-de-firma-in-yahoo/