Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Site-uri care permit crearea aplicatiilor Android fara sa …

Sa se inteleaga de la bun inceput, fara programare nu se pot crea aplicatii complexe, in genul WhatsApp sau MoboPlayer. Majoritatea site-urilor care permit crearea aplicatiilor Android fara cunostinte de programare sunt simple agregatoare de feed-uri RSS. Multe dintre ele nu te lasa nici macar sa adugi un simplu buton. Din punctul meu de vedere, cel mai bun site pentru crearea aplicatiilor …

Sursa: http://www.gadgetel.ro/site-uri-care-permit-crearea-aplicatiilor-android-fara-sa-ai-cunostinte-de-programare/

Android Development

Scopul este să învăţaţi conceptele avansate de programare pentru platforma Android, să vă familiarizaţi cu mediul de creare a aplicaţiilor, precum şi cu instrumentele de dezvoltare, testare şi distribuire a aplicaţiilor pe care le creaţi pentru Google Play Store şi, astfel, să obţineţi şansa ca aplicaţiile dumneavoastră să …

Sursa: https://www.link-academy.com/android-development

Cum sa creezi Aplicatii pentru Android gratuit – Raspunsuri

Uneltele online (site-urile de creare aplicatii si jocuri) sunt mai usor de utilizat, in multe cazuri sunt intuitive, au nevoie doar de cateva setari si de obicei genereaza automat fisierele .apk pentru Android de exemplu, insa ofera mai putine optiuni, deci nu poti face aplicatii complexe.

Sursa: https://raspunsuri.net/cum-sa-creezi-aplicatii-pentru-android-gratuit/

Tutorial creare aplicatie pentru Android

12/15/2014 · Programe pentru creare aplicatii Android: cel mai bun program este evident cel oferit de echipa din spatele sistemului de operare Android, si anume Android SDK ce il poti descarca de aici, si daca folosesti si Eclipse poti descarca pluginul ADT de aici.Inainte de a incepe lucrul la aplicatii, e bine sa urmaresti intai tutorialele sau ghidul pentru crearea aplicatiilor de pe Android.com.

Sursa: https://expertutorials.blogspot.com/2014/12/tutorial-creare-aplicatie-pentru-android.html

Cum sa creezi Aplicatii pentru Smartphone Gratuit

11/17/2014 · Uneltele online (site-urile de creare aplicatii si jocuri) sunt mai usor de utilizat, in multe cazuri sunt intuitive, au nevoie doar de cateva setari si de obicei genereaza automat fisierele .apk pentru Android de exemplu, insa ofera mai putine optiuni, deci nu poti face aplicatii complexe.

Sursa: http://www.buzzmag.ro/cum-sa-creezi-aplicatii-pentru-smartphone-gratis/