Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Platforme online ce vă permit crearea unei aplicații mobile

Mobile Roadie. Mobile Roadie este o platformă ce permite crearea și administrarea de aplicații pentru iOS și Android. Platforma suportă toate tipurile media, import automat de feed RSS, cuvinte-cheie de pe Twitter sau Google News și chiar un wall cu auto refresh permițând utilizatorilor să discute în timp real.

Sursa: https://www.techcafe.ro/internet/platforme-online-ce-va-permit-crearea-unei-aplicatii-mobile/

WaveIT

Oferim servicii de creare site-uri, magazine online ecommerce, aplicatii mobile, promovare online, optimizare SEO sau alte solutii software.

Sursa: https://www.waveit.ro/

Creare Aplicatii Iphone

Un dezvoltator de aplicatii mobile creeaza o aplicatie speciala pentru sistemul de operare in care se va executa. De exemplu, aplicațiile mobile pentru iPad sunt …

Sursa: https://aplicatii-mobil.ro/creare-aplicatii-iphone/

Aplicatii Mobil

Aplicatii Mobil – Dezvoltare Aplicatii mobil. Creare Aplicatii Mobil. Aplicatii Mobil Android si IOS. Dezvoltare Aplicatii Mobil Android si IOS.

Sursa: https://aplicatii-mobil.ro/

Creare aplicatii pentru mobil

Aplicatii web pentru mobil. Dezvoltam aplicatii web care functioneaza fara probleme pe toate browserele mobile, sunt usor de folosit si isi mentin functionalitatea indiferent de viteza de internet. Dezvoltatorii nostri de aplicatii mobile sunt experti in JavaScript, …

Sursa: https://www.websitesdesign.ro/servicii-web-design/creare-aplicatii-pentru-mobil/