Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creare cont nou pe Yahoo Messenger si Yahoo Mail

Creearea unui nou cont pe Yahoo pentru Messenger si Email este foarte simpla. Toate detaliile necesare crearii unui cont nou pe Yahoo.com trebuiesc introduse intr-o singura pagina si le vom discuta si exemplifica pe rand in acest tutorial.

Sursa: https://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/internet-mesaje-email/72-creare-cont-nou-pe-yahoo-messenger-si-yahoo-mail.html

Crearea unui cont de Yahoo Mail

Introdu ziua nasterii, codul postal si alte informatii cerute. Introducerea unei adrese de email alternative nu este obligatorie, insa este bine ca atunci cand se intampla sa nu mai ai acces la cont, sa ai o adresa de email la care vei primi informatiile legate de contul tau. Tasteaza literele si cifrele din imagine pentru a incheia inregistrarea.

Sursa: http://www.paginata.com/paginata/tag/crearea-unui-cont-de-yahoo-mail

creare cont nou yahoo mail

Forum despre creare cont nou yahoo mail. Mi s-a blocat contul de Yahoo mail fara nici un motiv. Am bagat adresa mea de e-mail am pus codul pentru a intra in e-mail si in loc sa intru in e-mail, mi a aparut ca am contul blocat 12 ore.Am ateptat 12 ore, am incercat din nou si acelai…pot sa fac pentru a intra din nou in e-mail?Va rog.

Sursa: https://www.myexpert.ro/cauta/creare_cont_nou_yahoo_mail.html

Cum sa-ti faci singur o adresa de email

Crearea unei adrese de email este unul dintre cele mai usoare lucruri pe care le poti face pe internet. Daca nu ai mai avut pana acum un cont de email, e bine sa stii ca acestea sunt gratuite. De ce sunt gratuite? Pentru ca aceste companii furnizoare de astfel de servicii primesc sponsorizari din reclamele afisate pe pagina ta de email.

Sursa: http://www.paginata.com/paginata/internet/cum-sa-ti-faci-singur-o-adresa-de-email

Creare cont de email gratuit pe gmail.com

Crearea unui cont nou de email pe Google Mail este foarte simpla. Toate detaliile necesare unui cont pe Gmail trebuiesc introduse intr-o singura pagina.

Sursa: https://www.ultranetworks.ro/solutii-it-gratuite/internet-mesaje-email/78-creare-cont-de-email-pe-gmailcom.html