Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creare Site Platforma

Cercetrile la zi i experiena acumulat n domeniul proiectrii bazelor de date au artat c unele aranjri de date lucreaz mai bine dect altele. /-au elaborat tehnici de analiz a datelor i organizare a lor ntr-o structur flexibil i stabil. ,rocesul de normalizare const n aplicarea unui set de reguli predefinite asupra unei aranjri a datelor cu scopul …

Sursa: https://ro.scribd.com/document/208529078/Creare-Site-Platforma

Tutoriale video

Tutoriale video din care înveți ceva într-un mod atractiv indiferent de vârstă. Conținut video learning pentru elevi, studenți, profesori și adulți.

Sursa: https://tutoriale-video.ro/

Director Web < Roportal.ro

Directorul web contine o colectie de pagini de internet grupate pe domenii de interes. Se afişează 91-100 din 25506 rezultate. Sortare după: Nume; Vizualizari; Data adaugarii; Google Page Rank

Sursa: https://www.roportal.ro/director/videochat/10.htm

Recipiente colectare la interior, cosuri, cutii, pubele …

Creare magazin online: … Aveti dreptul de modificare si stergere a datelor dumneavoastra cu caracter personal, … Daca doriti sa va modificati setarile legate de cookie-uri cat si alte date personale utilizate de platforma noastra va rugam sa utilizati link-ul de mai jos!

Sursa: https://magazin.gradinariu.ro/containere-pentru-deseuri/cosuri-de-gunoi/cosuri-pentru-sortarea-deseurilor

Booking.com: Declarație de Confidențialitate și Cookie-uri.

Pentru a procesa datele dumneavoastră personale așa cum au fost descrise mai sus, ne bazăm pe următoarele temeiuri juridice: Având în vedere scopurile A și B, Booking.com se bazează pe baza legală a faptului că prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru executarea unui contract, în special pentru finalizarea și administrarea rezervării.

Sursa: https://www.booking.com/content/privacy.ro.html