Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creare site WordPress

Dupa instalare, cu ajutorul panoului de administrare, se poate configura cu usurinta platforma, se pot instala template-uri, module dar si diverse alte aplicatii care ruleaza sau au fost concepute pentru a fi implementate intr-un site WordPress.

Sursa: https://crearesitewordpress.wordpress.com/

creare site « Tutorial Online

Pe intelesul tuturor, acest wordpress ne ajuta sa ne facem un site fara a avea cunostinte avansate in limbaje de programare ( html, php, java, ruby on rails ) sau cunostinte avansate in lucrul cu bazele de date. Cine isi face un site sau un blog pe wordpress nu trebuie sa fie expert in nimic, daca sti cite ceva este de ajuns, pe parcurs veti …

Sursa: https://onlinetutoriale.wordpress.com/tag/creare-site/

WordPress.com: creează gratuit un site web sau un blog

Creează un site web gratuit sau construiește un blog cu ușurință pe WordPress.com. Zeci de designuri și teme gratuite, personalizabile, pregătite pentru dispozitive mobile. Găzduire și suport gratuite.

Sursa: https://ro.wordpress.com/

Creare site web pe platforma WordPress

8/12/2016 · În acest ghid complet de creare site web pe platforma wordpress vom încerca să explicăm absolut toți pașii prin care se face o instalare de wordpress, de la verificarea și înregistrarea unui domeniu, până la instalarea temei pe această platformă.

Sursa: https://www.baboon.ro/creare-site-web-pe-platforma-wordpress-ghid-incepatori/

Smart On Web: Creare site, optimizare SEO, administrare si …

Noi iti oferim creare site-uri de prezentare, personale sau bloguri in WordPress, cea mai populara si cea mai performanta platforma din lume. Vei avea tot ce ii trebuie unui site serios, toate functionalitatile necesare pentru a se putea numi profesional, cu adevarat.

Sursa: https://www.smartonweb.ro/