Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creare site web

In functie de cerinte sau la cererea clientilor nostri putem adauga functionalitati noi si dezvolta functionalitati de la 0. Asiguram servicii complete atat de grafica (web design, creare site ) cat si development, (programare etc.).

Sursa: https://creativeitmedia.ro/creare-site/

Creare site web

Creare site web. Serviciul de creare site web se adreseaza tuturor persoanelor ce doresc sa isi expuna imaginea online pe internet. Asiguram un serviciu complet ce are la baza realizarea site-urilor pe platforme stabile, performante si in pas cu cea mai noua tehnologie web.

Sursa: https://expo-media.ro/creare-site/

Creare site web

Creare site web Servicii complete de realizare pagini web. portofoliu contact Functionalitati / Servicii oferite Domeniu & gazduire Ne vom ocupa cu alegerea si cumpararea domeniului si a gazduirii. Website administrabil Veti beneficia de un panou administ …

Sursa: https://alexwritescode.eu/creare-site/

Creare Site Web

De asemenea, clientii ce comanda servicii de realizare site web sau creare magazin online beneficiază si de cupoane promotionale (vouchere) de la partenerii sau colaboratorii nostri in materie de servicii web atat din Romania cat si din restul Europei.

Sursa: https://crearesit.com/

Creare site de la zero

In aceast tutorial este prezentat si explicat modul de creare a unui site simplu, de la zero, folosind PHP, si fara a utiliza baza de date. Datele despre paginile site-ului sunt stocate intr-o matrice iar continutul acestora, doar ce se schimba de la o pagina la alta, se va afla in fisiere.

Sursa: https://marplo.net/php-mysql/creare_site.html