Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Magazin Online

Din punct de vedere legal, este obligatoriu ca activitatea unui magazin online să se desfășoare printr-una dintre următoarele forme de organizare: persoană fizică autorizată (PFA), firmă (SRL – societate cu raspundere limitată sau SRL-D – societate cu raspundere limitată debutant), întreprindere individuală (II) sau întreprindere familială (IF).

Sursa: https://ecompedia.ro/magazin-online/

Crearea unui magazin online

Crearea unui magazin online este mai uşoară decât crezi În acest articol, greatnews.ro oferă câteva sfaturi destinate celor care vor să îşi deschidă primul lor magazin online. Sfaturile noastre vizează exclusiv partea tehnică a siteului (sistemul de administrare, aspectul siteului şi modalităţile de promovare), nu şi latura …

Sursa: https://www.realitatea.net/crearea-unui-magazin-online-4-pasi-importanti-pentru-un-site-de-vanzari_1583686.html

Creare Magazin Online!

5Fructe.ro este un magazin online specializat în vânzarea de fructe uscate, care are în spate o echipa tânăra dedicată satisfacerii – la standardele cele mai înalte – a nevoilor unui segment de piață inteligent și pretențios (interesat de nutriție, sănătate și longevitate).

Sursa: http://virtualshops.ro/

Creare Magazin Online

Magazinul online poate vinde 24 de ore din 24, 7 zile din 7, chiar dacă tu nu ești la birou și pleci în concediu. Crearea unui magazin online este soluția perfectă pentru orice antreprenor care își dorește să lanseze o afacere direct la nivel național sau internațional și …

Sursa: https://www.itexclusiv.ro/CreareMagazinOnline.php

Cum începi o afacere online: crearea unui magazin online

Crearea unui magazin online – Site-ul. Atunci când te apuci de crearea unui magazin online, la fel ca în cazul unui magazin fizic, unul dintre cele mai importante aspecte pentru a crește vânzările este felul în care arată vitrina. În cazul nostru, vitrina este chiar website-ul.

Sursa: https://playtech.ro/2015/crearea-unui-magazin-online-ce-trebuie-sa-faci-pas-cu-pas/