Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Crearea unui site web

Expansiunea interntului are loc pe doua planuri: cresterea numarului de utilizatori si cresterea numarului de site-uri web. Tinand cont de acest al doilea aspect, crearea unui site web pentru companiile sau firmele mai mici, care inca nu poseda unul, ar trebui sa devina o necesitate.

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/crearea-unui-site-web/

Creare site de prezentare responsive

Creare site de prezentare. Creare site-uri responsive, optimizate pentru tableta si telefon, la cel mai mic pret. Un site de prezentare reprezinta cea mai usoara metoda de a va promova afacerea. Crearea unui site va ofera posibilitate de a atrage noi clienti.

Sursa: https://www.creare–site.com/

Vanzari Online

Ai nevoie de un cont pentru a rezerva o mașină! Pentru a rezerva o mașină de pe acest site trebuie să îți creezi un cont de utilizator. Prin crearea unui cont, sunt de acord ca datele mele cu caracter personal să fie prelucrate atunci când rezerv un autoturism.

Sursa: https://vanzari.dacia.ro/

Crearea unui website depinde de obiectivele pe care vreti …

crearea unui site web poate raspunde la mai multe obiective: credibilitate, generare de lead-uri, vanzari online, suport client, etc. decizia finala trebuie luata in functie de obiectivul major al afacerii dumneavoastra online: magazin online pentru cresterea vanzarilor, site de prezentare pentru valorificarea serviciilor, blog pentru cresterea notorietatii… fiecare context este diferit …

Sursa: https://www.concept24.ro/articole/crearea-unui-website-depinde-de-obiectivele-pe-care-vreti-sa-le-atingeti

Cum Se Face Un Site Web

O firmă de web design sau un programator te vor taxa întotdeauna cu cel puțin 600 – 700 de lei pentru crearea unui site simplu, de maxim 10 pagini. Iar la această sumă se adaugă costurile cu înregistrarea numelui de domeniu și crearea contului de găzduire web. Dacă îți faci singur site

Sursa: https://www.cumfaciunsite.net/