Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Logograph

Bine de stiut Aceasta inseamna ca ati primit o imagine tiparita a siglei sau in cazul fericit poate chiar un fisier bmp (cu rezolutie mica). Este posibil ca fisierul original (vectorial) sa nu mai fie disponibil, sau graficianul care a realizat sigla sa nu livreze macheta in format vectorial, sau poate chiar fisierul sa fie atat de deteriorat incat sa nu mai poata fi folosit.

Sursa: https://www.logograph.ro/

Logo

Logo – Creatie logo – Logo-ul companiei este cel mai important aspect al identitatii. In functie de aspectul logo-ului si de culorile acestuia se definesc toate celelate elemente. Un …

Sursa: https://www.ghidul.ro/ish/produse-servicii/creatie-logo/logo-98305

Concurs de creație LOGO pentru marcarea aniversării a 70 …

În contextul aniversării a 70 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre România și China, Ambasada Republicii Populare Chineze în România organizează un concurs de realizare a unui logo consacrat acestui eveniment.

Sursa: https://www.isjolt.ro/concurs-de-creatie-logo-pentru-marcarea-aniversarii-a-70-de-ani-de-la-stabilirea-relatiilor-diplomatice-dintre-romania-si-china/

Creatie logo lângă locaţia ta

Cauţi după Creatie logo lângă locaţia ta? La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si oferte speciale.

Sursa: https://www.cylex.ro/creatie+logo.html

Creatie grafica Sigla, Logo, Vectorizare

Casa de Creatie Grafica. si productie publicitara. Detinem Licenta CorelDRAW X5 Suite. Avem peste 13 ani experienta in domeniul creatiei grafice, editari vectorizari logo sigle, al serviciilor de Imaginea Firmei si al Productiei Publicitare.

Sursa: https://www.1logo.eu/