Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum îţi faci şi cât te costă un site web – capital.ro

Dacă înainte de apariţia reţelelor de socializare precum Facebook şi Twitter, crearea unui site era apanajul programatorilor, iar sumele investite erau considerabile, în ziua de azi un site poate fi creat de oricine, chiar şi de către cei care nu au aptitudini tehnice, la costuri infime. Înainte de realizare, trebuie să te decizi ce fel de creator de site-uri îţi doreşti.

Sursa: https://www.capital.ro/cum-iti-faci-si-cat-te-costa-un-site-web.html

Preturi web design, logo design, pret creare site

Creare site de prezentare. Suntem una din cele mai vechi firme de web design din Bucuresti, cu o experienta de 13 ani.Realizam siteuri web de prezentare pentru firma, siteuri web la cheie, siteuri html sau siteuri PHP, indiferent de complexitate.

Sursa: http://www.lightpixel.ro/

Creare Logo, Sigle și Site-uri de Prezentare

Pasiunea concurentă a celei de creare logo-uri este cea de creare siteuri de prezentare! Acesta este un alt serviciu principal pe care îl oferim, unde creăm siteuri de prezentare modelate și personalizate pe imaginea și viziunea fiecărei companii.

Sursa: https://brandcreators.ro/

Creator gratuit de site-uri web • phpBB România

Creator gratuit de siteuri web. Publicitate… Reguli forum Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici! Nu uitati si de regulamentul forumului! 1 mesaj • Pagina 1 din 1. … Nivel php: Mediu Localitate: Iasi. Creator gratuit de siteuri web. Mesaj de

Sursa: http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?t=20333

Creator de continut pentru site-uri – Acasa

RESPONSABILITATI. Companie IT angajeaza pe termen lung, in sistem part time / full time sau cu plata pe proiect, cu activitate desfasurata acasa si program flexibil, Creator de continut (articole text pentru siteuri de prezentare apartinand unor firme ce activeaza in diferite domenii) .

Sursa: http://www.myjob.ro/locuri-munca-romania/creator-de-continut-pentru-site-uri-acasa-program-flexibil-990173.html