Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

„crează” sau „creează”?

Îi cumperi jocuri Clementoni traduse în româneşte. Încă de la 7 ani o să aibă siguranţa prostului, aia care te face să nu cauţi nici măcar pe net, darămite în vreo carte, câţi de e sunt în creează.. De remarcat că doamna operator introducere date în calculator din centrala Realului scrie creează, cu doi de e.. Copii,

Sursa: https://diacritica.wordpress.com/tag/creaza-sau-creeaza/

Creare pagină web. Propriul site simplu, rapid, Gratuit!

Ce ştie constructorul de site? Cu ajutorul freewb poţi simplu să-ţi editezi site-ul iar modificările vor apare instantaneu pe internet. După dorinţă poţi insera componente noi în meniu, sau pagini, iar conţinutul acestora îl poţi modifica repede.

Sursa: http://freewb.ro/

Cum Sa Iti Faci Un Blog Si Sa Castigi Bani Cu El [Ghid …

„Nu ma intereseaza cat sta un om la mine pe site”, ai putea spune. Da, pe tine posibil sa nu te intereseze, dar pe motoarele de cautare, le intereseaza cu siguranta. Timpul mediu petrecut de oameni pe un site, le arata motoarelor de cautare daca un site are continut de calitate si merita sa fie in primele pagini de rezultate sau nu.

Sursa: https://www.cristinne.ro/creaza-blog-bani-pe-net/

Creeaza site gratuit

Creeaza propriul site de prezentare, blog gratuit, forum, magazin online, albume foto si carti de oaspeti. Primesti spatiu de gazduire gratuit si nelimitat.

Sursa: https://www.ucoz.com.ro/tour/

Creează un site gratuit

Oferta gratuită constă în posibilitatea realizării unui site flash cu 20 de pagini, spaţiu web garantat de 10 Mb şi trafic lunar de 1000 Mb, subdomeniu gratuit sau găzduire gratuită a domeniului propriu, acces ftp.

Sursa: http://www.cabanova.ro/