Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Tabel de Culori in HTML

Sper ca acest Articol, despre Coduri HTML pentru Culori, te va ajuta. Daca doresti schimb de link-uri iti urez bun venit ca partener a schimbului de link-uri intre site-ul tau si Ghid Web.; Articolele, informatiile, generatoarele, optimizarile sunt GRATUITE -nu se percep bani sau taxe; de aceea daca apreciati acest gest va rog sa pune-ti un link, pe pagina voastra, catre www.GhidWeb.3x.ro.

Sursa: http://ghidweb.3x.ro/tabel%20culori%20html.html

Coduri pt culori

152 rânduri · Fiecare culoare are 3 reprezentari: Denumirea (in engleza), Cod Hexazecimal (perechi …

Sursa: https://marplo.net/html/coduri_culori.html

Culori html, coduri culori html – Tutoriale html …

Colorarea textului – Culori html text. Metoda prezentata aici de a da culori la text, este de fapt si o introducere in CSS. Folosind atributul style putem specifica orice culoare pentru text in cadrul oricarui tag html. Mai jos gasiti codul care trebuie folosit in cadrul unui paragraf pentru colorizarea textului.

Sursa: https://it.webdesign-galaxy.ro/culori-html/

Fonturi

O culoare poate fi precizata in doua moduri: printr-un nume de culoare. printr-o constanta conform standardului de culoare RGB (Red, Green,Blue). O astfel de constanta se formeaza astfel: #rrggbb, unde r, g si b sunt cifre hexazecimale. Culorea fontului

Sursa: http://invatahtmlake.3x.ro/fonturi.html

[SCRIPT] Schimbare culoare text automată

[SCRIPT] Schimbare culoare text automată Mesaj de Electrico » Sâm Oct 31, 2015 7:45 pm Cu acest cod html puteţi pune pe site-ul vostru orice text care-şi va schimba singur culoarea la font.

Sursa: https://just4metin.ro/tutoriale-scripting/schimbare-culoare-text-automat-t33671.html