Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum sa iti faci un blog gratuit? Primii pasi in crearea …

Eu nu pot face un blog,pentru ca costa si nu-i corect sa coste un blog!Si in plus eu nu-mi stiu parola si deasemenea este greu si acest om bun care a scris asta despre blog sunt doar sfaturi!Credeam ca e un blog gratis aici,nu credeam ca da sfaturi ca astea sunt ajutatoare dar pot face un blog fara sfaturi,chiar daca m-a ajutat putin! Asa ca acest om bun ii multumesc dar as vrea un blog!

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cum-sa-iti-faci-un-blog-gratuit/

Cum sa faci un SITE sau BLOG cu WordPress

1/21/2016 · Ghidul este foarte usor de urmarit si te vom invata, cum sa setezi prima pagina a site-ului,cum sa adaugi un logo, cum sa creezi o pagina noua, cum sa creezi un blog post si multe altele.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=xZZr9LfscJc

Cum sa imi creez un Blog

Cum sa imi creez un Blog Blog-ingul a deschis portile creatiei literare online pentru oricine doreste. Trebuie sa ai foarte putine cunostinte legate de internet pentru a deschide un cont de blog si a incepe sa ai primele fraze scrise de tine publice pe internet.

Sursa: https://www.cumsaorice.ro/articol/Internet/102/Cum-sa-imi-creez-un-Blog.html

Cum să transformi un blog într-o afacere online și să …

Mi-am propus doar să ofer un traseu de la „aș face ceva online pentru că este foarte mult potențial acolo, dar nu am habar cu ce să încep” la „pot începe cu asta, apoi asta, apoi asta, totul are sens!”. Un fel de hartă. Cum transformi un blog într-o afacere. Cred că nu e nevoie să ai un plan perfect ca să faci dintr-un blog

Sursa: https://florinrosoga.ro/bani-blog/

Cum să-ți faci blog

Va fi un blog de specialist care va avea ca focus promovarea cunoașterii tale într-un anumit domeniu – poziționarea ta ca specialist în zona ta de activitate? Va fi un blog de companie care va face cunoscute beneficiile pe care produsele sau serviciile companiei tale le oferă clineților? După cum vezi, pot fi o grămadă de variante.

Sursa: https://unmailpezi.ro/cum-sa-ti-faci-blog/