Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum imi fac un magazin online

Acest ghid este impartit in trei capitole principale: “Cum imi construiesc un magazin online?”, “Care sunt pasii pentru a lansa un magazin online” siCum pot sa-mi cresc afacerea online – strategii”. Din start marturisesc ca acest ghid raspunde problemelor generale de interes a celor care doresc sa investeasca intr-o afacere online.

Sursa: https://www.gomag.ro/blog/cum-imi-fac-un-magazin-online/

Cum sa iti faci un magazin online rapid si fara batai de …

Am gasit cateva exemple de magazine online, facute de la zero, pe pachetul StartUp (le vezi in video mai jos) Mi s-au parut foarte bune, in special pentru un inceput. Cum spuneam de multe ori: ai nevoie de un magazin online care merge, ca sa te poti concentra pe marketing si vanzare.

Sursa: https://conversionacademy.eu/blog/cum-sa-iti-faci-un-magazin-online-rapid-si-fara-batai-de-cap/

Vreau sa imi fac un magazin virtual. Cm fac, de unde incep …

Cristian Ch: 1. Exista posibilitatea sa iti faci un site de afiliere prin care castigi un comision pentru a trimite vizitatori care cumpara din alte site-uri. Tu pur si simplu nu vinzi nimic dar castigi un comision ca si cum ai vinde. 2. A doua posibilitate este sa ai propriul magazin in care vinzi produse fara stoc.

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/vreau-sa-imi-fac-un-magazin-virtual/

Cum sa vinzi produse pe blog si sa iti recuperezi banii …

Astazi iti voi arata cum sa vinzi produse pe blog si cum sa iti cresti radical sansele de conversie chiar daca n-ai mai facut asta niciodata pana acum. Dar mai intai, ce este un “produs”? Poate fi un produs fizic, incepand de la un tricou si pana la o grebla, sau un produs virtual – cum e un

Sursa: https://www.silkweb.ro/blog/cum-sa-vinzi-produse-pe-blog/

Studiu: 10 produse

Crearea şi comercializarea propriilor produse. Cu toţii visăm să creem un produs de succes şi să-l vindem ca să obţinem un profit uriaş. Pentru cei mai mulţi dintre noi, această idee rămâne doar un vis, dar, cu ajutorul Internetului, cu fiecare zi care trece, tot mai mulţi oameni îşi transformă visele în realitate.

Sursa: https://afaceri.net/management/produse/