Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum sa iti faci un magazin online rapid si fara batai de …

Am gasit cateva exemple de magazine online, facute de la zero, pe pachetul StartUp (le vezi in video mai jos) Mi s-au parut foarte bune, in special pentru un inceput. Cum spuneam de multe ori: ai nevoie de un magazin online care merge, ca sa te poti concentra pe marketing si vanzare.

Sursa: https://conversionacademy.eu/blog/cum-sa-iti-faci-un-magazin-online-rapid-si-fara-batai-de-cap/

Cum sa iti faci un magazin online gratuit?

Si vorbim despre un magazin online gratuit. 1. Prima posibilitate, pe care o stiu de cativa ani si care in ultimul timp s-a dezvoltat destul de mult, inclusiv in alte tari din intreaga lume, este platforma Biz.Shopmania.ro. Va puteti crea un magazin online la fel de simplu cum faceti o casuta de e-mail. Dupa ce va deschideti cont pe site-ul lor …

Sursa: https://razvanpascu.ro/2011/07/18/cum-sa-iti-faci-un-magazin-online-gratuit/

Cat te costa si cati bani poti sa faci cu un magazin online

Un magazin online incepe de la 200 de euro si poate costa chiar si 5000 de euro in functie de cat de mult vrei sa fie customizat ca si aspect sau ce functii sunt integrate. Un magazin online foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele si cu o sumedenie de functii de marketing este cel de la .

Sursa: https://incont.stirileprotv.ro/companii/cat-te-costa-si-cati-bani-poti-sa-faci-cu-un-magazin-online.html

ShopMania Biz

Business-ul nostru a crescut pe platforma ShopMania BIZ. Pentru noi a fost important, mai ales la inceput, ca am putut sa ne dedicam eforturile pe strategia de vanzare, fara a avea grija aspectelor de ordin tehnic de tipul hosting sau a lucrului cu echipe de development. Crearea unui magazin online de la zero ar fi fost un demers total ineficient.

Sursa: https://biz.shopmania.ro/

Cum fac Magazin Online. Curs Dropshipping. Curs Prestashop

Cum sa faci un magazin online fără cunoștințe de programare. Care este cea mai buna platforma pentru un magazin online. Cum fac un magazin online pe PrestaShop? Ce este Dropshipping. Curs realizare magazin online pe PrestaShop. Cursul este realizat pe un exemplu real de magazin.

Sursa: https://goldensite.ro/produs/realizare-magazin-online