Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creare Site WordPress

In pasul 1 sunt comparate platforme web pentru realizarea web site-urilor pentru a lua cea mai buna decizie in crearea noului site pe o baza solida. La pasul 2 inveti cum sa alegi domeniul site-ului, care sunt criteriile si modul cum ajungi in posesia unui domeniu ales pentru website.

Sursa: https://creare-site.com/

Creați un site gratuit în 5 minute

Creați-vă propriul site gratuit! Cu Webnode puteți crea un site uimitor cu efort minim, în doar câteva minute. Alăturați-vă celor 30 milioane de utilizatori și creați un site.

Sursa: https://www.webnode.ro/

VREAU UN SITE WEB PENTRU FIRMA MEA

Informatii utile despre internet / web. VREAU UN SITE WEB PENTRU FIRMA MEA Vrei un site web, dar nu stii ce trebuie sa faci? Iti spunem noi scurt pe doi; Vreau un site web pentru firma mea. Ce trebuie sa fac? V-ati hotarat sa va deschideti o pagina web pentru firma dvs.

Sursa: http://webdesign.coraldesign.ro/articole.aspx

Ghidul Incepatorului in HTML

Sa stii ce este un notepad si cum se foloseste; Sa stii sa deschizi un fisier folosind Internet Explorer (sau oricare alt browser la alegere, vezi mai jos o lista cu cele mai folosite browsere) Sa stii ce este si cum se face un copy/paste; Prima pagina web. Pentru inceput copiaza urmatorul cod HTML in notepad. Aigurate ca operatiunea a fost …

Sursa: https://tutorialehtml.com/ro/ghid-html-incepatori-prima-pagina-in-html/

Cauti Cum Fac Site Web?

8/3/2019 · Acest site te invata cum sa faci un web site sau blog gratuit pe internet simplu si rapid fara bataie de cap. Tot ce trebuie tu sa faci este sa citesti cu atentie toate indicatiile de pe acest site dupa aceea urmeaza sa te apuci de treab

Sursa: https://info.goldensite.ro/cum-fac-site-web/