Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum sa faci un site Web gratuit sau un Blog gratuit pe …

Nu stiu nimic despre blogging cum fac? Urmeaza pasii de pe site www.tumblr.com —– Tumblr este un site de micro-blogging precum Twitter și Facebook.

Sursa: https://cumsafaciunsitewebgratuit.weebly.com/

Creați un site gratuit în 5 minute

Cu Webnode puteți crea un blog, un website sau un magazin online în doar câteva minute. Creați un cont, alegeți șablonul și lansați-vă site-ul!

Sursa: https://www.webnode.ro/

Cum sa iti faci un site web ⋆ AcademiaDeMarketing.ro

9/9/2010 · I. Cum îmi fac un blog. Cred că ţi-ai format deja o idee despre ceea ce înseamnă un blog în ziua de azi. Ideea a pornit de la „jurnal personal online” apoi a continuat cu bloguri ce deţin informaţii destul de valoroase (de exemplu te învaţă să faci ceva – …

Sursa: https://www.academiademarketing.ro/cum-sa-iti-faci-un-site-web.html

Cum imi fac un site gratuit cu. ro sau. com

Nicicum. Cumpararea (rezervarea) unui nume (domeniu) costa. Postarea pe un site poate fi gratuita daca proprietarul da voie la asa ceva. Dar nimic nu este chiar gratuit.

Sursa: https://www.tpu.ro/tehnologie/cum-imi-fac-un-site-gratuit-cu-ro-sau-com/

Cum sa-mi fac singur(a) un site gratis

La inceput am avut acceiasi problema ca fiecare utilizator de internet care vrea sa-si creeze un site sau blog,nu stiam de unde sa incep dar acum sunt foarte multe posibilitati de a-ti face un site depinzind si de ceea ce ai nevoie.Pentru inceput este bine sa incepi cu un blog sau subdomeniu adica in coada numelui site-ului tau va fi atasat si ceva de gen webs.com sau wix.com etc.,le vei putea …

Sursa: https://site-ul-tau-gratuit.blogspot.com/