Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum sa traduci un text sau o pagina web din engleza in …

Serviciul permite traduceri din engleza in romana, traduceri inverse din romana in engleza sau din alte limbi cum ar fi germana, franceza, italiana… in romana si inapoi. Puteti vedea singuri toate posibilitatile de traducere aici: Google Translate. Trebuie doar sa alegeti limba in care este textul initial si limba in care vreti rezultatul.

Sursa: https://mariusica.wordpress.com/2008/05/09/cum-sa-traduci-un-text-sau-o-pagina-web-din-engleza-in-romana/

Cum instalez limba romana in Windows 10

2/23/2017 · Cum instalez limba romana in Windows 10 februarie 23, 2017 Category: FAQ Author: Alex (DeviceBox.ro) Daca Windows 10 de pe calculatorul tau nu este in limba romana, cu conditia sa nu fie in versiunea «Pentru o singura limba» (Single Language), poti foarte usor descarca si instala interfata in limba romana, ceea ce si se va explica in acest articol.

Sursa: https://devicebox.ro/faq/cum-instalez-limba-romana-windows-10.html

Cum schimbam limba pe Windows 7 Starter, Basic, Premium si …

9/15/2012 · am si eu o problema;am un hp mini 110-3100 care l-am cumparat din germania si a venit cu windows 7 starter 32 biti in limba germana si vreau sa-l dau in limba romana.am facut tot ce spune-ti in tutorial dar dupa ce dau instal la limba romana,incarca cam 35% apoi da o eroare.adaug un link care are o poza in care se poate vedea eroarea ”https …

Sursa: https://videotutorial.ro/cum-schimbam-limba-pe-windows-7-starter-basic-premium-si-professional-tutorial-video/

Limba română

Limba aromână se află în cea mai bună situație, având un număr relativ mare de vorbitori estimat astăzi la circa 250 000 , dar duce lipsă de acceptarea ca limbă minoritară oficială, de învățământ în limba maternă, de un organism de reglementare echivalent Academiei Române, iar o mare parte din vorbitori sunt bilingvi, cu o …

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Limba_rom%C3%A2n%C4%83

Cum sa iti faci un blog gratuit?

Alegem limba romana (poate la fel de bine sa ramana si engleza… depinde de targetul blogului), … nu stiam cum sa imi fac un blog mersi mult. 03/03/2012 at 11:12 Horatiu. Ca si tutorial e bun. Putin despre cum si cat de des sa-l intretin ( doar doua propozitii). Oricand cu placere veti primii un feedback din alt punct de vedere.

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cum-sa-iti-faci-un-blog-gratuit/