Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum fac sa imi apara site-ul pe Google? Cum il pot indexa?

De ce site-ul meu nu apare pe Google si cum fac sa fie indexat? In primul rand ca sa testati daca site-ul dumneavoastra este indexat in Google deschideti o fereastra noua in browser si intrati pe google.ro.Ca sa vedeti daca site-ul dumneavoatra este indexat trebuie sa cautati “site:exemplu.ro” si vor aparea toate link-urile indexate catre site ca in exemplul de mai jos:

Sursa: https://carpatodesign.ro/cum-fac-ca-site-ul-meu-sa-fie-afisat-pe-google/

Creați-vă contul Google

Nu utilizați o parolă de pe alt site sau ceva prea evident, cum ar fi numele animalului dvs. de companie. … Același cont gratuit vă oferă acces la toate serviciile Google. Luați totul cu dvs. Treceți de la un dispozitiv la altul și reluați-vă activitatea de unde ați rămas.

Sursa: https://accounts.google.com/signup?hl=ro

Cum fac un site sa apara in prima pg la google!

9/29/2005 · Cum fac un site sa apara in prima pg la google!! Cine ma poate ajuta cu un sfat e bine venit ! Multumesc!

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/80981-cum-fac-un-site-sa-apara-in-prima-pg-la-google/

Cum ajung pe prima pagina in Google?

Cum ajung pe prima pagina in Google : Iata o intrebare al carei raspuns macina foarte multi dintre detinatorii de website-uri. Aflarea rapida a raspunsului la aceasta intrebare este un must pentru ca daca nu esti gasit cand te cauta clientii degeaba ai o afacere online; nu te va cauta nimeni pana la pagina 100 (in cele mai bune situatii care apar dupa crearea unui site) chiar daca produsele …

Sursa: http://youonline.ro/blog/cum-ajung-pe-prima-pagina-in-google/

Creează un cont Gmail

Pentru a te înscrie la Gmail, creează un Cont Google. Poți folosi numele de utilizator și parola pentru a te conecta la Gmail și la alte produse Google, de exemplu, YouTube, Google Play și Google Drive. Accesează pagina de creare a Contului Google. Urmează pașii de pe ecran pentru configurarea contului.

Sursa: https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=ro