Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Creează un cont Gmail

Pentru a te înscrie la Gmail, creează un Cont Google. Poți folosi numele de utilizator și parola pentru a te conecta la Gmail și la alte produse Google, de exemplu, YouTube, Google Play și Google Drive. Accesează pagina de creare a Contului Google. Urmează pașii de pe ecran pentru configurarea contului.

Sursa: https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=ro

Cum fac sa imi apara site-ul pe Google? Cum il pot indexa?

De ce site-ul meu nu apare pe Google si cum fac sa fie indexat? In primul rand ca sa testati daca site-ul dumneavoastra este indexat in Google deschideti o fereastra noua in browser si intrati pe google.ro.Ca sa vedeti daca site-ul dumneavoatra este indexat trebuie sa cautati “site:exemplu.ro” si vor aparea toate link-urile indexate catre site ca in exemplul de mai jos:

Sursa: https://carpatodesign.ro/cum-fac-ca-site-ul-meu-sa-fie-afisat-pe-google/

Cum sa iti faci un blog gratuit? Primii pasi in crearea …

Vrei sa iti faci un blog? Nu stii de unde sa incepi? Poti inepe cu crearea unui blog gratuit sau iti poti crea un blog personal profesional. Vrei sa iti faci un blog? … nu stiam cum sa imi fac un blog mersi mult. 03/03/2012 at 11:12 … Daca ai un trafic decnt poti face bani din publicitate si de pe un blog creat pe o platforma free. 23/11 …

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cum-sa-iti-faci-un-blog-gratuit/

Cum îmi fac un blog ~ Cum sa faci un site

II. Cum îmi fac un site Nu are rost să descriu acum toate ciudăţeniile ce ţin de programare când vine vorba de construcţia unui site, fiindcă ştiu că te-ai plictisi. Aşa cum spuneam, programarea e pentru cei ce vor să o înveţe. La ora actuală sunt destule metode de a avea propriul site pe gratis sau pe o sumă foarte mică de bani.

Sursa: https://cumsafaciunsite.blogspot.com/2011/01/cum-imi-fac-un-blog.html

Creați-vă contul Google

Nu utilizați o parolă de pe alt site sau ceva prea evident, cum ar fi numele animalului dvs. de companie. … Același cont gratuit vă oferă acces la toate serviciile Google. Luați totul cu dvs. Treceți de la un dispozitiv la altul și reluați-vă activitatea de unde ați rămas.

Sursa: https://accounts.google.com/signup?hl=ro