Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum Se Face Un Site Web

Acesta este un tutorial simplu care îți explică foarte pe scurt cum se face un site pe domeniu propriu. Sunt doar 3 pași. Dacă ai nevoie de lămuriri suplimentare, în partea a doua a acestei pagini poți afla ce presupune, în detaliu, fiecare pas în parte.

Sursa: https://www.cumfaciunsite.net/

Cum îţi faci şi cât te costă un site web – capital.ro

Cum îţi faci şi cât te costă un site web . Autor: Diana State 28 ianuarie 2016. … astfel încât dacă eşti hotărât să îţi faci un site este recomandat să apelezi direct la un constructor de site-uri. Pe Google, căutarea „site gratuit“ returnează peste 200 de milioane de rezultate, însă niciun site

Sursa: https://www.capital.ro/cum-iti-faci-si-cat-te-costa-un-site-web.html

Cum sa iti faci un blog gratuit? Primii pasi in crearea …

Eu nu pot face un blog,pentru ca costa si nu-i corect sa coste un blog!Si in plus eu nu-mi stiu parola si deasemenea este greu si acest om bun care a scris asta despre blog sunt doar sfaturi!Credeam ca e un blog gratis aici,nu credeam ca da sfaturi ca astea sunt ajutatoare dar pot face un blog fara sfaturi,chiar daca m-a ajutat putin! Asa ca acest om bun ii multumesc dar as vrea un blog!

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cum-sa-iti-faci-un-blog-gratuit/

De ce și cum să creezi un blog pe WordPress

Vei găsi întotdeauna un răspuns problemelor tale, fie cu ajutorul motorului de căutare Google, fie pe codex.wordpress.org. Realitatea este, cel mai adesea, că nici unul dintre noi nu a început cu un blog pe WordPress pentru că este cel mai greu. Astfel mergem pe variantele mai ușoare precum Blogger, Tumblr, Weebly, sau chiar uCoz.

Sursa: http://www.weezit.ro/de-ce-si-cum-sa-creezi-un-blog-pe-wordpress/

Cauti Cum Iti Poti Deschide Un Site Online?

9/14/2019 · Folosind aceasta platforma iti poti crea un site exact asa cum iti doresti pentru ca exista o gramada de pluginuri si teme de WordPress pe piata ( atat gratuite cat si platite – premium ) care te pot ajuta sa-ti creezi site -ul mult visat. Ok

Sursa: https://info.goldensite.ro/cum-iti-poti-deschide-un-site-online/