Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum Se Face Un Site Web

Tutorial pas cu pas despre cum se face un site web de la zero. Invata cum sa-ti faci un site web, pe domeniu propriu, in mai putin de 20 de minute.

Sursa: https://www.cumfaciunsite.net/

Cum Sa Iti Faci Un Blog Si Sa Castigi Bani Cu El [Ghid …

Invata urmand acest curs gratuit, cum sa iti faci un blog, pas cu pas si metodele prin care poti incepe sa castigi bani cu el. … sfarsesc prin a spune ca nu poti face bani cu blogul tau. Dar acest lucru nu este deloc adevarat. Sa-ti faci un blog nu e greu. Nu te costa mult bani, … un nume de domeniu pe .ro

Sursa: https://www.cristinne.ro/creaza-blog-bani-pe-net/

Cum imi fac un magazin online

In cazul in care alegi sa-ti deschizi o afacere pe PFA (persoana fizica autorizata), Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic precizeaza ca pentru a deschide un magazin online si pentru a face comert in mediul virtual, este obligatorie mentionarea in site a datelor de inregistrare de la Registrul Comertului.

Sursa: https://www.gomag.ro/blog/cum-imi-fac-un-magazin-online/

Cum sa faci un site web? – Cum poti deveni un Web Designer?

Cum sa faci un site profesional ? Daca vrei sa faci un site profesional, ar fi cazul sa stii si un pic de programare dar nu este inevitabil acest lucru. Pentru site-uri mai complexe iarasi poti folosi softul de la WordPress, care e nu numai un soft pentru bloguri, ci este si un CMS excelent. (CMS = Content Management System).

Sursa: https://it.webdesign-galaxy.ro/cum-sa-faci-un-site-web/

CUM POTI FACE UN SITE GRATIS (2018)

2/15/2018 · In acest video, va voi arata cum puteti crea un website complet gratuit folosind site-ul : https://www.wix.com/ Jocuri gratuite pentru Steam si alte platfo…

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=UXAxVI8qJDM