Selectează o Pagină
Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum iti faci un magazin pe Facebook. Plus: capturi foto

3/22/2017 · Daca vrei sa incepi o afacere de comert online, o buna metoda de a testa ce produs merge si ce nu si sa incepi sa iti cunosti clientii este sa iti faci un mic magazin pe Facebook. Poti incepe testele cu cateva produse inainte sa investesti intr-un magazin online de sine statator gaduit pe un domeniu ales de tine. Despre cum poti sa-ti faci un magazin pe Facebook, care sunt avantajele acestuia …

Sursa: https://www.startupcafe.ro/stiri-howto-21675375-how-cum-iti-faci-magazin-facebook-plus-capturi-foto.htm

Cum se vinde legal sub prețul de achiziție – nwradu blog

4/30/2015 · Cum se vinde legal sub prețul de achiziție. … dacă e să te iei după toate articolele de pe forumurile și site-urile de contabilitate pe care le-am citit acum. … Un comeriant poate scoate cateva exemplare la promotie si dupaia toti au dreptul legal sa vanda la pretul ala fara sa isi bata capul cu resul articolelor din lege.

Sursa: https://www.nwradu.ro/2015/04/cum-se-vinde-legal-sub-pretul-de-achizitie/

Rasturnare de situatie terenul agricol se poate vinde …

Insa operatiunea de cadastrare pentru un hectar de teren costa intre 1.100 si 1.500 de lei. Si apoi, fara actul de intabulare terenul nu poate fi lasat legal la mostenitori sau donat si nici nu se poate gira cu el.

Sursa: http://www.graiulsalajului.ro/rasturnare-de-situatie-terenul-agricol-se-poate-vinde-legal-si-fara-fi-a-39607

Pro si Contra pentru a face un business pe Amazon

Pro si Contra pentru a face un business pe Amazon. Acum cateva luni un bun prieten, Alex Huditan (Hudi), impreuna cu Claudiu Stanculescu (Claus) au lansat un curs – Amazon Setup, prin care ii invata pe oameni (cu mindset antreprenorial) sa isi construiasca un “business pe Amazon”.

Sursa: https://www.liviupasat.ro/2016/10/idei-de-afaceri-pro-si-contra-pentru-a-face-un-business-pe-amazon/

Afaceri: cumperi din China și vinzi pe Amazon ⋆ zoso blog

Românii noștri inventivi au descoperit o nouă metodă de a face bani: listează pe Amazon produse din China și se îmbogățesc. Am dat de cel puțin 3 site-uri care fac asta, amazonsetup.ro, amazonhub.ro și amazon-seller.ro. Unii cer 3.200 lei ca să te învețe cum să faci, alții au reclame pe wall-street.ro, adevărul.ro sau ziare.com.

Sursa: https://www.zoso.ro/afaceri-cumperi-china-vinzi-amazon/