Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum Se Face Un Site Web

Tutorial pas cu pas despre cum se face un site web de la zero. Invata cum sa-ti faci un site web, pe domeniu propriu, in mai putin de 20 de minute.

Sursa: https://www.cumfaciunsite.net/

Cum Fac Un Atestat Sau Un Site In Html

Cu toate acesta sunt de parere ca acest soft este suficient pentru a va crea un atestat la informatica in html sau un simplu site fara a avea cunostinte despre limbajul HTML. Tot ce trebuie sa faceti este sa va instalati programul si sa invatati sa il utilizati.

Sursa: https://www.atestatelainformatica.ro/blog/html/cum-fac-un-atestat-sau-un-site-in-html/18

Cum sa faci un proiect in PowerPoint

3/12/2010 · Cum să te uiți la televizor gratis … Diferențele dintre TINE si un MILIONAR – Duration: … CUM SA FACI UN INEL DINTR-O PIULITA – Duration: …

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=q9IIC4YHWow

Introducere in HTML

Introducere in limbajul HTML pentru crearea paginilor web. Tutorial pentru realizarea proiectelor de atestat informatica. Atestate informatica de calitate la un pret exceptional. Orice atestat informatica e insotit de documentatie.

Sursa: https://www.atestateinformatica.ro/tutoriale/introducere-html

Realizarea unui site in HTML » HTML pe intelesul tuturor

Inainte de a trece la realizarea efectiva a site-ului, va trebui sa faci un nou director pe care sa-l numesti Abecedar, iar in cadru acestuia doua subdirectoare: Pagini si Poze. Am pregatit imaginile de mai jos pentru site-ul pe care il vom face impreuna (sub fiecare imagine am drecut si denumirea).

Sursa: http://www.ecursuri.ro/cursuri-online/realizarea-unui-site-in-html.html