Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum sa faci un website WooCommerce compatibil cu GDPR …

Sa le oferiti informatii relevante (sa se aboneze la newsletter-ul vostru nu aveti nevoie sa cereti data nasterii, cu exceptia cazului in care doriti sa le trimiteti un cadou de ziua lor… In acest caz, trebuie sa il informezi clar de ce vrei aceste date personale) Sa stie cum sa sterarga / descarce datele in orice moment; Sa stie cum sa renunte

Sursa: https://digitalcraft.ro/cum-sa-faci-un-website-woocommerce-compatibil-cu-gdpr

Cum sa faci un site Web gratuit sau un Blog gratuit pe …

Acest site te invata cum sa faci un web site sau blog gratuit pe internet, simplu si rapid, fara bataie de cap. Tot ce trebuie tu sa faci este sa citesti cu atentie toate indicatiile de pe acest site, dupa aceea, urmeaza sa te apuci de treaba..

Sursa: https://cumsafaciunsitewebgratuit.weebly.com/

Cum Să Faci un Site in WordPress

6/18/2017 · De multe ori avem nevoie de un site de prezentare pentru serviciile pe care le oferim. Asa ca daca te intereseaza cum sa faci un site simplu in 3 pasi, acest video este pentru tine.

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=c23hmhau2ZI

Creați un site gratuit în 5 minute

Cu Webnode puteți crea un blog, un website sau un magazin online în doar câteva minute. Creați un cont, alegeți șablonul și lansați-vă site-ul!

Sursa: https://www.webnode.ro/

Creare Site WordPress

La pasul 2 inveti cum sa alegi domeniul site-ului, care sunt criteriile si modul cum ajungi in posesia unui domeniu ales pentru website. La pasul 3 se gasesc explicatii despre instalarea automata a platformei wordpress si despre instalarea manuala pe serviciul de gazduire ales.

Sursa: https://creare-site.com/