Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Videochat de acasa, faci bani la domiciliu

Videochat-ul este o ocupatie distractiva, ce implica contactul cu multe persoane din toata lumea, iar tu esti platita sa te simti bine discutand cu acestia. Nimeni nu te va obliga sa faci anumite lucruri, esti libera sa procedezi asa cum iti doresti.

Sursa: https://www.facibanideacasa.ro/

Viata din spatele camerei de videochat. "Cateodata sunt …

8/25/2014 · Cum scrie si mai sus e important sa lucrezi la un studio de calitate pentru ca ai o sa te invete o gramada de lucruri folositoare si te ajuta o gramada. La inceput am lucrad de acasa, dar cand am venit in bucuresti am inceput sa colaborez cu un site de videochat si am vazut ca pot sa fac mult mai multi bani asa si am conditii mult mai bune.

Sursa: https://www.ziardecluj.ro/viata-din-spatele-camerei-de-videochat-cateodata-sunt-online-si-16-ore-pe-zi-lucrez-pe-10-site-uri-diferite

Tot ce trebuie sa stii ca sa faci videochat de acasa …

4/12/2018 · Nu stii nici cum sau unde sati faci contul, cum sa abordezi membrii, ce sa faci cand nu ai pe nimeni in camera de chat, cum sa tratezi diferitele situatii care pot sa apara etc. Cand ai o mie de intrebari despre cum sa faci performanta in videochat de acasa si nu stii incotro s-o apuci, Standard Acasa este solutia!

Sursa: https://standardstudio.ro/blog/tot-ce-trebuie-sa-stii-ca-sa-faci-videochat-de-acasa/

Studio Videochat

1/27/2015 · Unii se baga in seama si nu stiu ce e un studio de videochat si un site de videochat. Iti faci cont pe marile site-uri de videochat (livejasmin.com etc). Trebuie sa le prezinti autorizatii de functionare si copii dupa actele firmei. Primesti un master account si le faci la fete conturi separate.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/268125-studio-videochat/

Cum se face videochat de acasa

Vrei sa faci videochat de acasa insa nu sti cum se face, de ce anume ai nevoie si pe ce site-uri se lucreaza? Echipa eCumSa iti vine in ajutor cu acest mic ghid virtual in care te sfatuieste cum se face videochat de acasa, cum se face cont de performer pe Live Jasmin si de ce ai nevoie pentru a putea face videochat de acasa.

Sursa: https://www.ecumsa.ro/bani/385-cum-se-face-videochat-de-acasa