Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum Se Face Un Site Web

Vrei să faci un site și nu știi cum? Citește acest tutorial și vezi care este cea mai ușoară cale pentru a face un site web fără cunoștințe de programare sau web design. Metoda prezentată este ideală pentru crearea unui site pe domeniu propriu și poate fi pusă în practică de oricine.

Sursa: https://www.cumfaciunsite.net/

Tutorial #1

9/16/2015 · How to create a 3D Terrain with Google Maps and height maps in Photoshop – 3D Map Generator Terrain – Duration: 20:32. Orange Box Ceo 7,202,541 views

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=WqzFxcwDWOo

Cum sa iti faci un blog gratuit? Primii pasi in crearea …

Eu nu pot face un blog,pentru ca costa si nu-i corect sa coste un blog!Si in plus eu nu-mi stiu parola si deasemenea este greu si acest om bun care a scris asta despre blog sunt doar sfaturi!Credeam ca e un blog gratis aici,nu credeam ca da sfaturi ca astea sunt ajutatoare dar pot face un blog fara sfaturi,chiar daca m-a ajutat putin! Asa ca acest om bun ii multumesc dar as vrea un blog!

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cum-sa-iti-faci-un-blog-gratuit/

Cum sa-ti creezi propriul site?

9/21/2013 · Sa-ti creezi un site nu mai este deloc greu iar cu toate tehnologiile ce ruleaza la liber pe internet acest lucru este la indemana oricui doreste sa invete. Fiecare dintre noi ne dorim un site cu trafic cat mai mare si de calitate ce poate aduce intr-o buna zi si venituri.

Sursa: https://www.seoads.org/cum-sa-ti-creezi-propriul-site-2163/

Cum Sa Iti Faci Un Blog Si Sa Castigi Bani Cu El [Ghid …

Folosind aceasta platforma iti poti crea un site exact asa cum iti doresti pentru ca exista o gramada de pluginuri si teme de WordPress pe piata ( atat gratuite cat si platite – premium ) care te pot ajuta sa-ti creezi site-ul mult visat. Ok. Vei folosi WordPress. Ce ai de facut mai departe? PASUL 4: Alegerea gazduirii web (hostingul)

Sursa: https://www.cristinne.ro/creaza-blog-bani-pe-net/