Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Verifică viteza ta pe Internet

Agenţia încearcă să te ajute să găseşti răspuns la aceste întrebări. Accesează testul de viteză de mai jos (click pe imagine) pentru a măsura lărgimea de banda de care dispui şi află care este viteza ta de acces în Internet! Se va deschide o pagina nouă în care va trebui să alegi serverul de testare.

Sursa: https://www.anrceti.md/speedtests

Canale TV Romanesti oriunde in Lume …

Sa va spun cum am gasit cea mai buna solutie pentru a viziona canale TV Romanesti oriunde in lume, acolo unde exista o conexiune la internet si cel mai important, acum nu mai trebuie sa instalezi Antene Parabolice si sa stai sa verifci vremea tot timpul . Nu trebuie sa instalezi tot felul de antene sa cumperi tot felul de echipamente pe care numai „tehnicienii” ti le pot instala!

Sursa: https://www.arbitrihochei.ro/canale-tv-romanesti-oriunde-in-lume/

Cum pot sa urmăresc gratuit canale TV romanesti

3/12/2012 · @licap: propunerea mea este sa iei un receptor HD de satelit ieftin(cu Viacces integrat + un card TVR – cardul e 45 de lei – asta daca vrei TVR) si o montura H-H. Sper ca ti-a mai ramas vreo antena de la contractele pe care le-ai avut. Astea te ajuta sa vezi toate programele romanesti care emit necodat pe diversi sateliti.

Sursa: https://forum.softpedia.com/topic/912127-cum-pot-sa-urmaresc-gratuit-canale-tv-romanesti/

Cum se face un torrent fara a folosi trackere publice …

11/13/2010 · Salut prieteni, astazi m-am gandit sa va arat cum se face un torrent fara sa folosim trackere publice, doar cu optiunea ” bt.enable_tracker ” din utorrent, astfel vom avea propriul nostru tracker pentru trimiterea fisierelor oricat de mari, rapid.

Sursa: https://videotutorial.ro/cum-se-face-un-torrent-fara-a-folosi-trackere-publice-doar-cu-optiunile-din-utorrent-tutorial-video/

Ţeapa luată de un bărbat care a comandat un televizor de …

Nu e in situatia de a fi cumparat de la un oarecare necunoscut de pe net – deci avertismentul politistului de mai sus este superfluu, nu se aplica cazului de fata. Undeva pe flux, a fost un infractor – ori la ambalare, ori la depozitare, ori la transport (ca sa nu ne gandim si la client) – va fi descoperit.

Sursa: https://adevarul.ro/locale/suceava/Teapa-primita-barbat-comandat-peinternet-televizor-primit-doua-pietre-doua-crengi-brad-1_595a26545ab6550cb8c0b631/index.html