Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum sa iti faci un blog gratuit? Primii pasi in crearea …

Trebuie sa stii foarte putine lucruri pentru a deschide un account de blog si a incepe sa scrii. … Cum se face un site web? Vreau un site al meu! 01/04/2011. Ce este un CRM (Customer Relationship Management) … eu folosesc pe de-o parte Blogger si Worpress free dar si Site-uri proprii pentru a ma afisa pe net si desigur sa-mi castig bani.

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cum-sa-iti-faci-un-blog-gratuit/

Ghidul Incepatorului in HTML

Pentru a putea vizualiza pagina web, trebuie sa deschizi fisierul "index.html" intr-un browser. In acest sens, poti face clik dreapta pe fisier si selecta optiunea "Open with.." (deschide cu..), alegand unul din browser-ele enumerate mai sus. Felicitari! Tocmai ai vazut prima ta pagina web.

Sursa: https://tutorialehtml.com/ro/ghid-html-incepatori-prima-pagina-in-html/

Cum sa faci un SITE sau BLOG cu WordPress

1/21/2016 · Cu ajutorul plugin-urilor vei invata cum sa inserezi un formular de comanda si o harta, dar cel mai important aspect al acestui tutorial este posibilitatea de a descaraca de pe site-ul nostru …

Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=xZZr9LfscJc

Made in USA: 10 idei simple de afaceri pe internet

Internetul ne ofera o platforma uriasa pentru a ne deschide propria afacere online, cu o investitie de 500 de dolari sau chiar mai putin, cred americanii de la publicatia Income.com . Site-ul american de business identifica 10 moduri in care iti poti face propria afacere pe internet, care pot merge foarte bine si …

Sursa: https://www.startupcafe.ro/stiri-idei-20237756-10-idei-afaceri-simple-internet-made-usa.htm

Cum se face streaming video si audio pe net cu VLC Media …

2/5/2012 · Cum se face streaming video si audio pe net cu VLC Media Player – tutorial video … Internet, acolo se vor deschide alte subcategorii de unde veti alege Mesagerie-Chat, … un tutorial legat de modul in care se poate realiza un stream live pe site-ul personal ar fi de mare ajutor. Multumesc1.

Sursa: https://videotutorial.ro/cum-se-face-streaming-video-si-audio-pe-net-cu-vlc-media-player-tutorial-video/