Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cum se face?

Stati pe aproape insa, pentru ca am un articol in pregatire, despre cum se instaleaza Windows XP (pas cu pas)! … În fereastra ce se va deschide (Command Prompt), … Cum se face? Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

Sursa: https://cumseface.wordpress.com/

Cum se fac înregistrările în contabilitate

Cum se fac înregistrările în contabilitate? Asta era întrebarea! 1. Începem cu așezarea documentelor în ordine cronologică și pregătirea lor pentru arhivare. 2. Întocmim o ciornă cu toate înregistrările pe care le avem de făcut. De reținut. În spatele fiecărei înregistrări trebuie să existe un document justificativ.

Sursa: https://conferinteindirect.wordpress.com/2019/06/28/cum-se-fac-inregistrarile-in-contabilitate/

Ce este facebook

AFI) este un site web de tip rețea de socializare din Internet, creat de către Mark Zuckerberg în anul 2004 pentru a oferi posibilitatea de a contacta persoane apropiate, dar și persoane încă necunoscute. În acest moment facebook este una dintre cele mai răspândite rețele sociale din lume. … TOTUL DESPRE CUM SE FACE TOT CE TREBUIE …

Sursa: https://cumpotface.wordpress.com/2012/12/29/ce-este-facebook/

Cum se face o factura

Si în final, pentru a vă convinge că este mai ușor de făcut o factură decât a citi cum se face, un mic film în care puteți vedea toate descrierile de mai sus într-o formă sintetizată. Aici puteți învăța mult mai multe lucruri despre programul de facturare descris mai sus.

Sursa: https://infokam.wordpress.com/2017/12/30/cum-se-face-o-factura/

WordPress.com: creează gratuit un site web sau un blog

Creează un site web gratuit sau construiește un blog cu ușurință pe WordPress.com. Zeci de designuri și teme gratuite, personalizabile, pregătite pentru dispozitive mobile. Găzduire și suport gratuite.

Sursa: https://ro.wordpress.com/