Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Realizarea unui site in HTML » HTML pe intelesul tuturor

Scrie codul intr-un fisier text, apoi salveaza pagina, in folderul Pagini cu numele de meniu.html.Daca totul a mers cum trebuie, pagina ar trebui sa arate astfel: click aici (daca nu mai vrei sa scrii … vezi sursa si copiaza codul). Dupa ce am facut meniul si partea de sus a site-ului, care se vor repeta in fiecare pagina, vom scrie codul pentru prima pagina a site-ului, unde vom folosi cadrele.

Sursa: http://www.ecursuri.ro/cursuri-online/realizarea-unui-site-in-html.html

WEB DESIGN

De ce este important un website: cateva informatii. Webdesign-webhost realizeaza, pe langa un web design de o calitate deosebita, orice proiect ce implica un site de prezentare sau un magazin online. Aveti nenumarate motive care ar trebui sa va deteremine sa va faceti un web site.

Sursa: https://www.kts-design.ro/

Cum se realizeaza indexarea unui site in Google

In cele ce urmeaza am sa prezint mai in detaliu ce este un crawler si cum se realizeaza indexarea. Ce este un crawler web? Un crawler web, cunoscut si ca program spider sau robot, este un software specializat in descoperirea continutului nou de pe web. Cand acesta va accesa un site sau o pagina web, va retine toate linkurile continute pentru ca …

Sursa: https://www.adibarbu.ro/2015/06/cum-se-face-indexarea-unui-site-in-google.html

Cum se realizeaza un website in WordPress gratuit sau cu …

Cum se realizeaza un website in WordPress in mod gratuit sau cu un pachet de gazduire platita si domeniul achizitionat separat de wordpress. Cum se realizeaza un website in WordPress in mod gratuit sau cu un pachet de gazduire platita si domeniul achizitionat separat de wordpress.

Sursa: https://www.creare-site-web.com/cum-se-realizeaza-un-website-in-wordpress/

Cum se face un site web? Vreau un site al meu! Cum imi pot …

Inainte de a invata cum se face un site, sa vedem ce fel de site vrei: – vreau site in html, mic si simplu. Pentru un examen la informatica, ca sa imi vad numele firmei pe net ca o extensie a cartii de vizita, sau din alte motive. Este un site format de obicei din 1-3 pagini html statice care contin text si cateva poze.

Sursa: http://www.pamdesign.ro/articole-utile/despre-web/cum-se-face-un-site-web-vreau-un-site-al-meu/