Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Cursuri de Calificare București 2019, Centrul de Formare …

Cursuri de Calificare organizate în București in 2019, Cursuri gratuite si Oferte Speciale! Cursuri de Calificare pentru Bucatari, Ospatari, Barmani, Vanzatori, Resurse Umane….

Sursa: https://cursuridecalificare.ro/

Blender

Magazin online de aparate pentru blendat. Domeniile NU SUNT de vanzare, sunt proiecte in curs de desfasurare!Suntem in cautarea unor colaboratori pentru dezvoltarea lor. Proiect(e) la care se vor implica ambele parti, prin semnarea unui contract pentru colaborare onesta si indelungata. * Imaginea de mai sus este cu titlul de prezentare si nu reprezinta statistici reale.

Sursa: http://www.blender.ro/

Blender (software)

Plumíferos, un film artistic, comercial, de lung metraj creat în întregime în Blender, este în curs de creare la Manos Digitales Animation Studio, din Argentina. Trailerele acestui film au fost prezentate la Conferințele Blender din 2005 și 2006 . Proiectul Peach/Big Buck Bunny

Sursa: https://ro.wikipedia.org/wiki/Blender

Nederlands

Het doel van BlenderCourse is om gratis Blender 3D tutorials / e-books aan te bieden, waarbij de opbouw en opmaak telkens hetzelfde is. De insteek is om meteen aan het werk te gaan zonder veel theorie. In de courses wordt stap voor stap aangegeven wat je moet doen. …

Sursa: https://blendercourse.com/Nederlands/

Blender 2.5 esencial

Blender es un software de código abierto y multiplataforma que es capaz de modelar, texturizar, iluminar, animar y representar elementos 3D. Adicionalmente, es capaz de realizar tareas de simulación física, creación de videojuegos, postproducción y edición de video no lineal, entre otras.

Sursa: https://ro.linkedin.com/learning/blender-2-5-esencial