Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Management » Acreditat » Aplicabil Imediat …

11/21/2017 · Acest curs este acreditat de ANC/ fost CNFPA să ofere sub egida MEN si MMFPSPV certificare pentru ocupația Manager. Examenul de certificare constă într-o probă teoretică (teste grilă) și o probă practică (aleasă din tematica trainingului).

Sursa: https://www.traininguri.ro/curs-management/

Top 5: Cele mai eficiente cursuri pentru manageri

Cursurile pentru manageri sunt absolut necesare ca tu sa iti indeplinesti jobul cu succes si includ comunicarea in afaceri, managementul de proiect sau cursuri de brand personal. Companiile specializate iti ofera numeroase specializari, la preturi variate, in functie de disponibilitatea ta …

Sursa: http://www.ziare.com/locuri-de-munca/cariera/top-5-cele-mai-eficiente-cursuri-pentru-manageri-1145314

Auto Marini

Detalii curs: Cursul online Brand Manager oferă posibilitatea participanţilor de a-şi însuşi cunoştinţele privind managementul unui brand, supravegherea concurenţei pe segmentul de piaţă şi aplicarea tehnicilor de marketing şi comunicare pentru promovarea brand-ului în cauză.

Sursa: https://www.automarini.ro/ncurs-mng-brand.php

Institutul de Marketing

Brand Manager, Prodal ’94 … Scrie-ne și te vom contacta în cel mai scurt timp. Nu știi ce curs să alegi ? Ai nevoie de suport sau informații suplimentare? Contactează-ne în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 09:00 – 11:00. Adresa sediu: Teodosie Rudeanu nr. 41, etaj 1, ap. 4, București.

Sursa: https://www.institutuldemarketing.ro/

Curs Marketing – Managementul produsului

Mihaela a ocupat 10 ani funcțiile de Manager de Marketing și Comunicare / Country Manager la SAMSUNG Romania. În prezent este Managing Director la Trust Communications și Senior Trainer CleverBS. 200 de manageri au acordat calificativele “Excelent” si “Foarte bine” pentru susținerea și utilitatea acestui curs.

Sursa: https://www.dynamic-learning.ro/cursuri/curs-marketing-managementul-produsului/