Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Design Vestimentar » Cursuri pentru copii şi părinţi

Fiecare perioada din istorie a venit cu ceva nou in materie de design vestimentar, iar scopul programei de curs este de a-i familiariza pe copii cu toate aceste stiluri. Culorile, texturile, nuantele, imprimeurile si accesoriile nu vor mai fi niste necunoscute pentru copii, si odata invatate, vor fi …

Sursa: http://www.cursuripentrucopii.ro/curs/design-vestimentar_2666

Curs de Design vestimentar

Prin parcurgerea acestui curs dorim ca fiecare participant să înțeleagă şi să își definească propriul stil vestimentar, să îşi creioneze ceea ce înseamnă design-ul şi moda ca plăcere, ca o relaxare dincolo de cotidian şi, de ce nu, din pasiune să devină un real business, atât de căutat şi apreciat în zilele noastre.

Sursa: http://www.updalles.ro/cursuri/cursuri-profesionale/design-vestimentar-moda-si-costum/

Curs de Design Vestimentar pentru copii

Centrul Educațional pentru Copii INGENIUM vă propune un nou curs pentru copiidesign vestimentar. Programul de studiu pentru cursul de design vestimentar include atât disciplinele de bază, cât și cele auxiliare, care vizează dezvoltarea creativității și aplicarea în practică a …

Sursa: https://ingenium.md/curs-de-design-vestimentar-pentru-copii/

Curs Design Interior in Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti …

Curs Design Interior in Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti – Acreditat. Diploma Recunoscuta National si International! Incepe o cariera in DESIGN INTERIOR.

Sursa: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-design-interior/

Curs de initiere in Design Vestimentar!

Acest curs este creat special pentru copii cu vârste între 5 si 9 ani sau 9 – 12 ani . La această vârstă copii trebuie încurajati să se exprime prin elemente de limbaj plastic și tehnici de dezvoltare personală.

Sursa: https://cristianscutaru.blogspot.com/2012/07/curs-de-initiere-in-design-vestimentar.html