Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs demo Front-end Development Cluj-Napoca

Vrei să vezi dacă te-ar prinde o carieră în Frontend Web Development? Ia cu tine toate curiozitățile și hai la cursul demo! … Curs demo Frontend Development Cluj-Napoca. … ce înseamnă să fii developer și cât de ușor este să înveți să creezi interfețe moderne, cu tehnologii de ultimă generație. …

Sursa: https://scoalainformala.ro/eveniment/curs-demo-front-end-development-cluj-napoca/

Program de pregatire Front-End Developer (100 ore), Sibiu

Azimut IT Training Center organizeaza in perioada 20 noiembrie 2017 – 27 martie 2018 o noua serie a Programului de Pregatire pentru meseria de FrontEnd Developer.

Sursa: https://www.e-calificare.ro/program-de-pregatire-front-end-developer-100-ore-Sibiu-1018

Azimut Vision

Curs ACREDITAT FrontEnd DeveloperCluj. Training de lungă durată (4 luni – 100 de ore) Locatia: Cluj-Napoca Plata: 2-8 rate fara dobanda Detalii si inscrieri: www.azimutvision.ro. 5000. See All. Recommendations and Reviews. May 5, 2017. April 29, 2017. April 7, 2017. See All. Photos.

Sursa: https://www.facebook.com/azimutvision

Cursuri IT de programare si testare in Cluj

Mi s-a spus că sunt un împătimit al softului și dedicat în ceea ce fac. Îmi place să fac acest lucru atât la jobul zilnic dar și în afara lui, la cursurile pe care le țin ca și trainer acreditat. Lucrez de peste 17 ani în domeniul IT iar în prezent lucrez ca Senior Front End developer la SmallFootprint.

Sursa: https://www.ucode.ro/

Salarii IT Romania : Romania

Welcome to Reddit, the front page of the internet. … Ce e mai ciudat e că nu ai nici măcar un răspuns de la vreun web developer (am văzut un front end dev, e drept). … Sunt mulți care fac asta. În special pe proiectele gen website-uri, unde frontend-ul e mult și back-end-ul mai mult e pe post de API și de comunicare cu DB-ul, e …

Sursa: https://www.reddit.com/r/Romania/comments/44mhh9/salarii_it_romania/