Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

CURSURI GRAFICA PUBLICITARA ACREDITATE

Cursul de InDesign se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa se initieze in tehnica DTP si anume pregatirea corecta a fisierelor pentru tipografie. GRAFICA PUBLICITARA DESIGN VECTORIAL. La curs, veti invata Illustrator de la zero, incepand cu interfata programului si spatiul de lucru, continuand cu organizarea Artboard-urilor si a Paletei …

Sursa: https://www.cursurigrafica.ro/

Curs practic de Design – Design and Multimedia Department

Galia Petrea, Timisoara, (IT Management) “Pentru mine, LINK Academy a fost ocazia pe care o aşteptam de ceva vreme, pentru a-mi pune în valoare cunoştinţele în domeniul web design şi pentru a obţine recunoaşterea internaţională prin intermediul certificărilor Adobe.

Sursa: https://www.link-academy.com/design-and-multimedia-department

Curs GRAFICA DTP (PHOTOSHOP/COREL) acreditat MIN.MUNCII …

STRUCTURA CURSULUI DE GRAFICA PUBLICITARA – PHOTOSHOP/COREL – DTP – NIVEL 1 ADOBE PHOTOSHOP 1. Prezentarea instrumentelor de lucru, conexiunea lor cu aplicatiile care vor fi realizate, ferestrele de control si scurtaturile aferente. 2. Proprietatile unei pagini (dimensiuni, numarul de pixeli, sistemul de culoare pentru diverse medii de lucru). 3.

Sursa: https://www.absoluteschool.net/cursuri-grafician-dtp-1-grafica.php

Prographics Cursuri Acreditate

Avantajele ProGraphics: Membrii comunitatii ProGraphics au acces total la sectiunile private de tutoriale premium si la sectiunea de freebies. De asemenea fiecare cursant va avea o pagina de portofoliu accesibila companiilor cu care ProGraphics Training Centre are contract de human resources hunting.

Sursa: https://prographics.ro/

Cursuri Web Design Bucuresti, PHP, Javascript, WordPress …

Cursuri acreditate de web design si web development in Bucuresti ce trateaza elemente de html5, css3, php, MySQL, SEO, cursuri recunoscute international. Programa actualizata in 2019.

Sursa: https://www.curs-web-design.ro/