Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs Java – Nivel 1 (Incepatori) – online

Locul de desfasurare al Cursului de Java. Online prin platforma de e-Cursuri. Ai nevoie doar de un calculator cu conexiune la Internet. Cursul de Java consta in urmatoarele 18 module: IDE Eclipse Limbajul Java (notiuni introductive) Avantajele limbajului Java Comentariile in Java Notiunea de clasa in Java Tiparirea in Java Variabile in Java

Sursa: https://azimutvision.ro/course/curs-java-nivel-1-incepatori-online/

Curs programare Java pentru incepatori

Limbajul de programare Java este foarte răspândit și folosit în a scrie cu prevadere aplicații web, dar și mobile și desktop. Java este pilonul principal în construirea aplicațiilor mobile folosite pe Android. De aici posibilitățile sunt nenumărate.

Sursa: https://www.ucode.ro/java/

Cursuri Java Bucuresti

Cursul Java Programmer este realizat de InfoAcademy. Cursul clarifica teoretic si practic programarea orientata pe obiecte, limbajul Java si utilizarea principalelor clase si biblioteci Java. Detalii Cursurile se desfasoara cu predare aprofundata si aplicatii practice.

Sursa: https://www.infoacademy.net/course.php?p=javaNEW&c=prezentare

Telecom Academy

Telecom Academy organizeaza cursuri CCNA, JAVA, LINUX, PHP/MySQL, pentru incepatori si avansati. Un curs este compus din 11 sedinte de 4 ore.

Sursa: https://www.telacad.ro/

Cluj.ro » Curs gratuit de JAVA! Cluj

Cluj.ro | De la utilizatori pentru utilizatori. Cluj.ro oferă posibilitatea oricui să fie prezent pe Internet. Dacă ai o firmă, un restaurant sau vei organiza un eveniment în județul Cluj și dorești să-l promovezi pe Cluj.ro, tot ce trebuie să faci e să completezi un formular.

Sursa: http://www.cluj.ro/eveniment/curs-gratuit-de-java-cluj/