Curs Creare Site de Prezentare
Curs Realizare Magazin Online
Curs Promovare google ADS

Curs PR (Relatii Publice si Comunicare) in Bucuresti si …

Descriere Curs PR – Relatii Publice si Comunicare in Bucuresti si Cluj-Napoca.. Afla rapid: Pret, Durata, Data incepere…. Reputatia sau o imagine buna se contruieste in ani de zile, dar se poate distruge in numai 5 minute.

Sursa: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri/curs-pr-public-relations/

Cursuri Comunicare, Public Speaking, Dictie si Traineri

Cursuri de comunicare si dezvoltare personala organizate în Bucuresti. Un vorbitor bun, o dictie clara, un prezentator stralucit si un trainer extraordinar. … Vezi detalii curs Marketing Online prin click aici! …

Sursa: https://www.traininguri.ro/category/cursuri-bucuresti/cursuri-de-comunicare/

Cursuri din Categoria: COMUNICARE & ONLINE MARKETING

Vezi aici lista completa de cursuri din domeniul: COMUNICARE & ONLINE MARKETING! Alege unul din cursurile si demonstreaza-ti abilitatile in comunicare si PR! Urmeaza-ti visul… fie ca este vorba despre pasiune sau dorinta de a lucra in domeniu, aceste cursuri sunt perfecte pentru tine!

Sursa: https://www.ateliereleilbah.ro/cursuri-din-categoria-comunicare-online-marketing/

Marketing, relatii publice si comunicare

Durata curs: 3 zile. Grup tinta: manageri si personal implicat in coordonarea diferitelor echipe. … angajati ai departamentelor de marketing, comunicare, PR. Citeste mai departe. … sa evalueze produsele concurente si sa se pozitioneze pe piata, sa aplice mixul de marketing si sa recunoasca cele mai noi forme de marketing (on-line …

Sursa: https://intratest.ro/marketing-relatii-publice-si-comunicare

Curs Relatii Publice si Comunicare

Cursantii inteleg rolul esential al activitatilor de PR in mixul de marketing, fiind capabili ca la finalul celor 4 zile de curs sa realizeze si sa implementeze un plan de comunicare complex.

Sursa: http://www.eurobestteam.ro/curs/curs-relatii-publice-si-comunicare/21/